Scudo Sports

Pendik

@Sertan ERESMER

(link)

Bu linke bir mail attım başka bir konu hakkında kıza zamanda cevapladırlar. Hee icraat olurmu bilemem. :)

Scudo
@samet_özdemir

Samet ' cim Merhaba ,

Turu yapmadan önce bir kaç bilgi paylaşımında bulunmak isterim . . Akşamları 18:15 civarı işten dönüyorum , saati uydurabildiğim bir akşam İDO nun oraya gelirim ..

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Serap Erdogan

Serap Hanım Merhaba ,

Sizi bayan olmanıza rağmen bu sporu ülkemizde yapabildiğinizden dolayı tebrik ederim ...

Tolga Gürgün

nerdesiniz gelen varmı ne rampalar vardı be 140 km yol yapmışım bu arada yolda yaptığımız kurnazlığı görenler aramızda kalsında rezil olmayalım

geldimmmmm şimdi girdim eve saat 23:55 de falan girdim heralde gerçekten o rampalara inişlere çıkışlara rağmen acayip zevk aldım en eğlenceli yeri kaçırdınız diyebilirim o stabilize yol çalışmasının olduğu taşlı yol mükemmelin ötesindeydi offroad yaptık resmen 50 yle indik ordan rüzgar arkamızda pedala zaten basamadık zıplamaktan topçularda tam 13 kişi karşılaştık topçulara bi gittik arkamızdan zekeriya abi sonra çağrı sonra nostoc domanica kudu falan herkez geldi yine hep beraber dönmüş olduk toplam mesafe 158 km oldu ama deselerdiki körfezi dolanalım dolanırdım ciğerlerim resmen açıldı bastıkça basasım geldi düz yolda öylede oldu gerçi yalova topçuları 35 40 km yle aldım :D

tolga abi inş. izmir turunu yapıcaz temmuzda olucak en kötü zamanda ama napalım o zamana denk geliyor en az 2 en çok 4 5 kişi falan olucaz seninde bilgilerini almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ozcan SEMET

Benim sağ diz kapağımdaki eklemim ağrıyor. Bugün çıkamadım bisiklete bakım yaptım. Ben bu mesajı yazarken Bursa şampiyon oldu... :)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Sedat GÖKÇEK

Aynen abi bende onları izliyorum şu anda. Şaka gibi ya. kulağa bile garip geliyor. "bursa şampiyon"

yarın akşam çıkan varmı ben bi aksilik olmazsa çıkıcam gelen olmazsa beklemeden bostancı veya fenerbahçe yapıp geri dönücem akşam eğer çıkan olursa ya beklerim yada pendiğe pedallarım 18:30 a kadar haber bekliyorum ;)

Pazar günü hafif ağrılar hissetmiştim ama bu sabah itibariyle dahada iyi hisseder oldum.

bi kamyon sopa yemiş gibiyim :)

--Bu arada kamyoncuda anlatıyormu bunu Çınarcığa,

Abi bisikletler gıcır gıcır, baktım bi kamyon dolusu pırıl pırıl gencecik çocuklar, "ulen yuh sizin gençliğinize, rampa koyarmı lan o gençlikte bana" diye içimden geçirdim ama işin ucunda kolaydan para oluncada kabul ettim tabi. Çok istediler son rampayıda geçirdikten sonra bizi orada bırak diye ama taşıma belgem yok diyede sıkıverdim, inandı denyolar." :p :D

Kamyon fikrine ve kamyoncuya teşekkürler ;)

Çıkan oldu mu bu akşam arkadaşlar?

Ahmet bu arada çıtırtı sesini hallettim sanırım şimdilik ses seda yok umarım daha da olmaz..

@Ozcan SEMET

:) Hadi bakalım uzunca denedin mi? En başta kurcalayınca yapmamış olabiliir. :D Sevincini nasıl kursağında bıraktım ama?

Ben çıktım. Bİ dragos yaptım döndüm. Baktım zincirden şırrrr ses geliyo dedim döneyimde yağlayayım. Epey kötü olmuş hakkat. önce wd40 ladım 1 saat falan beklettim. Sonrada yağladım. Şu an çok hoş duruyor.

Bu arada benim gözlüğe iyisinden bi cam taktırıyorum bakalım nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Charriere

Baktım valla kurcaladım, salladım şimdilik yok bişey ama yolda kullanmadım tabi evde baktım yola çıkınca belli olacak ak koyun kara koyun.

Bende bugün wd40 olayına girdim sonra biraz yağladım cillop oldu.

gözlük olayın için canın sağolsun kardeşim keşke takabilsen senin gözlüklere camları, ama olmuyor benden başkası kullanamaz onları.. :)

abilerim bende geçen esenköyden geldikten sonra kum toz çok kötü olmuştu zincir ruble falan ilk önce kontak spreyiyle temizledim kirli yağı akıttım tozunu kumunu akıttım zincir ruble şıkır şıkır bembeyaz oldu sonrada wd 40 sıktım yağladım güzel oldu ama balata spreyi alıcam (würt) wd40 dan sonra onu sıkmak lazım.

selamlar pendik grubu. bu akşam saat 20:20 de bostancıdan hareketle kalabalık bir grup pendiğe geleceğiz. burçak menemencisinde oturup çay içeceğiz. sizleride bekleriz.

SYG.

Geri