Scudo Sports

Pendik

ahmet abi lastikleri takarım kalır jant ruble alırsam ilerde şuanki lastikleride ona takarım ali atay var maltepede onunla görüştük pazar günü oda yeni lastik almış çok güzel racing motorların tekerleri gibi aynı :)

Özcan abi tur planını yazdım konuda bide buraya yazayım :)

07:00 bostancı 17 km
08:00 pendik 23 km
09:00 gebze
10:30 yalova 13 km ve gemi
11:30 çınarcık 16 km
12:30 esenköy 20 km

3 saat dursak en fazla

15:30 yola çıkış
17:00 yalova
17:30 topçular

Yarım saat gemi sonrası isteyen trenle döner isteyen pedal bu saatleri çok geniş yazdım aynı şekilde mesafede öyle fazlasıyla yazdım çınarcık yalova 16 km daha önce gitmiştik 1 saat sürmez ama öyle yazdım ben yinede

Serap abla sana göre kısa yollu bi tur düzenlicem çok zorlama kendini zaten metehan baba senden daha çok antrenmansız yani onu çok fazla bekliyoruz :)

Scudo
@samet_özdemir

Sağol Samet.

Bu plana göre hayli hayli vaktimiz kalıyor zaten 3 saatte durmayız orda bana öyle geliyor. Hadi bakalım umarım bi aksilik çıkmayacak.

@Serap Erdogan

4 kişilik bir grupla üsküdardan - garipçe köyüne her hafta tur yapıyoruz katılmak ıstersen ama meşakatli yokuşu bol bir tur ortalama 100 km

kalmayız tabi ben fazlasıyla yazdım abi su düşende suya girdik o kadar durduk orda yinede 5 de yalovadaydık çok bekledik yolda biliyosun

Yarın akşam tura gelecek olan var mı? Ben 2 gündür çıkıyorum, aksilik olmazsa yarında çıkacam haberiniz olsun. Gündüz siteye giremediğimden ekstrem durumlardan haberdar olamıyorum, bilginize.

@samet_özdemir

Heyecanla bekliyorum ozaman.:D

Bu arada size acı kaybımızdan bahsedetmek isterim.:)

Nam-ı diyar Nostoc Domenica'nın tayin olduğu haberini aldım. İzmir Foça'ya hemde.:) Meğer biz onunla aynı kurumda çalışıyomuşuz.:D Bu gün kurum içinde katılmak zorunda olduğum bir sınavda karşılaştım kendisiyle gözcülük yapıyodu. :) (Hiç kopye vermedi ayrıca dargınım :D ) Bu yüz bi yerden tanıdık diyorum bende.:D

İzmir'e bisikletle gitmeyi düşünüyormuş bi uğurlama organizasyonu yaparsın artık Samet dimi.:) Süper olur.

Arkadaşlar var mı bu akşam tura çıkan?

Ahmet sen ne yaptın rotor işini?

Bu akşam ben çıktım. Sedat abiyle karşılaştık dragosta. Bostancı - kartal yaptık beraber.
Rotor olayıda bu gün olmadı , gitmedim. Yarında tura çıkarsasam geç çıkarım zate, dolayısıyla c.tesiye kalıyor. C. tesi zate annem iş buyurdu katılamıyom sabah gider alır gelirim artık :=)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@Charriere

Anladım Ahmet. Bizde bu hafta sonu Sedat abiyle görüşücez kısmetse oda katılıyor Esenköy turuna.

hüseyini izmire kadar bırakıp geliriz nolcak koyarmı bize 500 km :) bende böyle bi tur arıyodum 2 günlük haftasonu gidersen eğer takılırım hüseyin ;)

bu arada hayırlı olsun yeni görev yerin.

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Serap Erdogan

Selam Arkadaşlar ,

Topiğinizi takip ediyorum . Samimi ve canayakın bisiklet dostlarından oluştuğu belli .

Bende Pendik ' te oturuyorum . Sabah antrenmanlarını tercih etmekle beraber sizlerle de bir tanışma amaçlı geziye kabul ederseniz katılmak isterim . :)

İzmir ' e bisikletle gitmek . :in:

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

Görüşmek Üzere ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Tolga Bey Merhaba ,
bende pendikte oturuyorum .Her nekadar akşam 18:40 turlarına yetişemesemde Samet,Ahmet ve Serap hanımla tanışma şansım oldu.
Yarın esenköye bir gezi var pendik grubundan Samet arkadaşımız organize ediyor .Yine bu gruptan 3-4 arkadaş olacak.Katılmak isterseniz link : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62562&page=21 ,toplam 20+ kişi olacak .Yarın sabah 08:00 de pendik IDO da buluşuyoruz :in:

@serkan ertan

Aynen arkadaşlar.. Yoldaki cam kırıkları büyük düşman.. İlgilenilmeli..

tolga abi selamlar izmir turun gerçekten süper defalarca okudum ve her defasında ayrı tad aldım. benimde aklımda böyle bi tur var cumartesi sabah istanbuldan çıkıp gidebildiğim kadar gidip kaldığım yerde çadırımı kurup yatmak ve sabah erkenden tekrardan kalkıp yola devam edip izmir ordanda otobüse atlayıp tekrar istanbula dönmek senin yaptığını 2 günde yapmak istiyorum 1 gün kasar beni hüseyin giderse bisikletle bende ona eşlik ederim yanlız bırakmam :)

senide akşam turlarımıza bekleriz abi haftasonları olan turlarımızada tabiki...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Bu sabah 10-10:30 civarı kadıköye doğru gidecem.
Gelmek isteyen veya benzer bir tur yapacak olan var mı?

@Tolga Gürgün

Çok güzel olur bende tanışmak isterim çok. Zaten Samet'in light bi tur sözü vardı bana. O tanışma turu olur...

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri