Scudo Sports

Pendik

her iki turda harika olmuş arkadaşlar. fotoğraflardaki atmosfer acaip.

d.tum yemedi gelmeye o kadar yolu diye düşünmüştüm ama inanın bu ortam için kasılırmış :)

bi dahaki tura inşallah.

bu akşam ben güzergaha çıkmayı planlıyorum. lütfen katılım olursa haberleşip
buluşalım. bi caddebostan yapar döneriz.

Scudo
sedat abi mesajını aldım saolasın yoldayım yalovaya gidiyorum bugün yarın yokum büyük ihtimal ama çıkacak olanlar vardır kesin

Performans turu olmadığı için geride kalan grubu hep bekledik keşke gelseymişsiniz artık başka turlara bekliyoruz.

Bu arada özcan abi avatar resmin süper olmuş ;)

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
Bugün bir aksilik olmazsa 19:10 gibi bostancı'da olurum. Dünkü 23:30'a kadar yaptığım mesai'nin stresini atmam lazım.

@darkmagic

19:10 da Sedat abiyle buluşursak ve oda bizlegelirse sizi Maltepe İdo Bostancı tarafın ordaki parka 19:30 da buluşmak üzere 5 dkbekleriz tanışmış oluruz

eskihisardan topçulara geçiyorum şimdi gözüme dağ taş bayır rampa kestiriyorum güzel manzaralı güzel yollar gözüküyor burdan :)

@samet_özdemir

Sağol Samet im senin de parmağına sağlık sen bastın deklanşöre :D

Ben bu akşam tura çıktım arkadaşlar tek başıma, sağa sola bakarak gittim ama kimseleri göremedim yollarda. Dragostan döndüm.

Eeee kimseden ses seda yok.
Hadi baylar bayanlar !

Planlar, düşünceler , istekler, hayaller Dökülün :D

Bu hafta sonu tek etkinliğim sanırım eminönüne gidip, birisinden ikinci jant takımlarımı almak olacak ama ilerisi için çok güzel planlarım var.
1) Sapanca gezisi : Katılıma göre ya göl çevresi turu ya da kent ormanında güzel bir tur.

2) İstanbul fotoğraf turu: İstanbul içinde tarihi yerler ağırlıklı fotoğraf çekme ve bisikletin bir arada oalcağı bir gezi. (Doya Doya istanbul nasıl :) ) Ki bu turu serileri olacak şekilde de yapabiliriz.

Diğer planlarımda zaten genelde konuşulan planlanan şeyler.

@Charriere

Burdayız Ahmet. Duştan sonra mayıştım yalnız. Pazar günki turun ardında bu akşam rüzgar ve 30 km yol bile beni biraz hırpaladı, daha dinlenemedik anlaşılan.

Gezi planı güzel Sapanca güzel olacağa benzer. Yalova tarafında görülecek daha yığınla yer varmış oraları, aslında heryeri keşif gerek bize..

@Charriere

Aynen öyle kardeşim, bu hafta sonu sinirlerim bozuldu. Ancak Eski Hisardan gidilirse gidiş geliş 5 tl ye halloluyormuş.

hadi yaa.
Yok arkadaşım olmadı gişelerde bekliyecez, birilerini bulup bisikleti atacaz arabaya vs. (Pikap falan olsa süper olur :) ) En kötü ihtimal

selamlar şimdi eve geldim yarın sabah erkenden yalovaya geçicem yine.

sapanca süper olur bence hem uzun yol tecrübesi hem performans hemde doğa gezisi 3 ünü birden yapmış oluruz :) cumartesi çıkılıp pazar günü dönülebilinir aslında çadırda kamp olabilir. yada günü birlik trenle gidilip gelinebilinir.

ido ya ne yapsak elimizden hiçbişey gelmez trende yolcuya 1,5 tl alıyolar bisiklete 2 tl alıyolar saçmalık işte heryerde aynı kar yapmaya çalışıyolar akıllarınca eskihisar 2,5tl bugün ordan gidip geldik rampa çok güzel çok hafif tatlı rampa yotacak bi rampa yok o yolda hafta sonuda cumartesi öğleden sonraki turlara katılabilirim pazar günüde boşuma akşama kadar :D

Sapancayı zate trenle gideriz diye düşünüyorum. Diğer türlü sırf gidiş 100 km :)
İdoya da yazacaz artık dilekçe neyin bulacaz bi hal çaresini.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
abi hadi yazalımda ne kadar takacaklarki bizi :) madem yazıcaz açalım bi konu herkez yazsın şikayet dilekçesi bi dilekçe yazıp mektup atalım ido müdürlüğüne falan sonuçta bisiklet idoda yer kaplamıyo bişey etmiyo boşuna 1 kişi parası veriyoruz.

işte biraz düşünüp organize olmak lazım. Tek bi kanaldan değil bir çok adresten duyuru yapmamız lazım bu konuyla ilgili.

selamlar herkese..
planlar yapılmaya baslanmış, bencede sapanca olsundur sapanca iyidir hoştur:) .. idoyla ilgili altta forumlarda bi başlık var zaten birkaç kişi mail atmış ido hep aynı cevabı yollamış.. bisikletten ücret alınmaması idoya mesajla olmayacağa benzer, basında falan bu olay çıksa daha etkili olur bunu da yazmışlar zaten..

Geri