Scudo Sports

Pendik

Scudo
ben şimdi işten çıkıyorum spor salonuna gidip sporu iptal ettircem sonra eve gidip belki gelirim tura çıkan olurmu bilmiyorum ama eve gittiğimde haber veririm çıkarım tura ;)

ben şuan bostancıdayım buluşabiliriz haber verirsen ona göre çıkarm bende

ben dolmuştayım daha yeni eve gidiyorum çıkarsam yazarım ev durumuna göre kaçıcam çünkü :)

@Charriere

Ahmet hep dağ tepe gezinti nereye kadar biraz da çalışın.:D Sana acımamızı beklemiyosun her halde.:D

@samet_özdemir

Sağ salim dönmenize sevindim, özellikle şelale fonlu resimler çok güzeldi.:D Çok kıskandım valla.:D
Samet yakında Himalayalara tur düzenliceksin diye çok korkuyorum.:D http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1153/himalayas_.jpg

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
biraz daha antrenmanla yazın egeden akdenize bidahaki senede dışarıya açılcaz artık :)

bu arada ben çıkamıyorum ali abi annem bugünde beraber yemek yiyelim gitmede dedi trip attı biraz her akşam çıktığım için o yüzden bu akşam çıkamıyorum kusura bakma.

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
nedemek abi bende evime erken gitmiş olurum böylelikle iki türlüde mutlu olmak ne güzel :)
afiyet olsun

bidahaki turu nereye yapıyoruz :) ben gölcük ulaşlıda saklı göl diye bi yer var oraya gitmeyi düşünüyorum bi ara bu haftasonu ne yapıyorsunuz plan yoksa anne babanın yanına gidicem çınarcıkta olacaklar haftasonu cumartesi iş çıkışı eskihisara ordan çınarcığa pedal basıcam plan var tur organizasyon gitmem ama

Bu hafta sonu ben yokum. ALES'e girecem. Ctesi sabah Eminönü'ne gidecem bi, gelmek isteyen varsa gidebiliriz. ama dönüşü trenle yapacam.

aman umut sakın tek gideyim deme çok zorlanırsın yol ne kadar kısada olsa zorlu rampalar var göçbeyli formula 1 hikaye yani :) onlarla kıyaslama sakın o rampalar adamın anasını ağlatıyo :) 2 defa virajı alamadım yoldan çıktım taşlara girdim direk öyle durdum fren bi yerden sonra iş yapmıyor çünkü kayıyo bisiklet altımdan ya uçuruma düşüceksin ya yere atlayıp her tarafını yakacaksın yada tek çare taşlara gireceksin :) çok zordu yani rampalar falan.

ahmet abi çalışmıyo olsam gelirdim ama cumartesi malum kahvaltı günü 10 da işe gidip 12 de çıkıyoruz :) cumartesi çınarcığa gitmezsem eğer şirkettekilerle beraber beykoza gidicem orda oturanlar var arabaya atıcam bisikleti ordan anadolu kavağına gidip geri döncem bi aksilik çıkmazsa tabi.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
Ahmet sana katılıyorum bidahakine beraber olmalıyız. Ahmet önemli bişey olmazsa ben seninle gelebilirim.

Ama söz vermiyorum çünki o gün ile ilgili olarak saati belli olmayan bi plan söz konusu..

Bizim foto'cu bir arkadaş vardı onun fotoğraları çıktım arkadaşlar. Su düşen için açılmış olan entry'nin linkinde mi acaba o entry'de bulamadım :(

abi daha çıkmadı barış abi aradı beni nasıl atıcam dedi 480 tane resim varmış :D hangi birini atsın adam 3,5 gb bana atıcak resimleri bu gece bende ayıklayarak atıcam artık ;) sizede dvd yapar getirirm bi buluşmada olurmu?

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@samet_özdemir

Haklısın Samet çokmuş resimler dvd olayı akıllıca. Merak ediyorum çok ne güzeldir o resimler.

Geri