Scudo Sports

Pendik

Kusura bakmayın, bu akşam 18:40 civarı fazla dikkat etmeden pendik idonun önünden geçtim, 18:55 civarı kartal idoda 3,4 dk civarı bekledim kimse olmayınca yola koyuldum.
İş yerinden giremediğim için yazamadım. Bu gün deltaya kapatmadan yetişmem gerekiyordu o yüzden hızlıca gitmek zorunda kaldım. Ki kapatırlarken anca yetiştim.

"darkmagic" piri olmuşsunuz falan demişsin :) daha pek bişi olamadık uğraşıyoz. Gözde büyütülecek turlar değil bunlar. Isınma turu kıvamında. Tabii uzun süre bisiklete binmemiş biri için uygun olmayan turlar ama 1 ,2 hafta günde 40 km civarı süren birisi için biraz zorlu ama olumlu bir tur olur.

Scudo
Bu arada pazar dendiği gibi polenezde velespit var sanırım. Ve oraya katılacak arkadaşlar var. İlgilenen olursa haberi olsun :) .

Bi ihtimal bende katılabilirim o tura :) Yarın Yalovayı bi görelim de.

@Charriere

Ben 19.30 gibi dragos'ta bir mola verdim. Sahilde kimseleri göremedim. yarın için bir organizasyon yok sanırım. ben sabah 06.00 gibi bostancıdan hareketle pendik istikametine gideceğim asfaltdan 07.00 gibi kartal ido'da mola vermeyi düşünüyorum. gelen olursa takılırız.
telefonum 5334713955

Var abi. Buyur gel başka planın yoksa. Birde arazi deneyimin olsun. F1 turundan daha güzel olacağını taahhüt ederim:)
Gerçi senin lastikler ince, arazide sorun olabilir.

Yalova turu hakkında bilgi verebilirmisiniz bende gelmek istiyorum ama henüz yeni bir kullanıcıyım. Yol hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim...

yalova grubu sabah gitti sanırım 5 kişilerdi bende sabah bostancı iskelenin oralardaydım ama müsait olamadığım için tura katılamadım sabah hava çok güzeldi bisiklet için ideal!

adanadan selamlar :) yarın saat 08:00 marin türkün önünde buluşup 08:15 feribotuyla yalovaya geçiyoruz ordan su düşen şelalesine gidiyoruz gelmek isteyenleri bekleriz.

@Serap Erdogan

MERHABA 02/MAYISTA BÜYÜK ADAYA GİDECEĞİZ GELMEK İSTERSENİZ BEKLERİZ SABAH 07:20 DE KADIKÖYDEN VAPURA BİNECEĞİZ SİZDE PENDİKDEN BİNERSİNİZ

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
Güneşe aldanıp rüzgarlı havada sahilde bisiklete bindim.Biraz rahatsızım şu aralar. Davetiniz için çok teşekkürler başka bir sefere artık. Size iyi eğlenceler...

@samet_özdemir

Ya Samet Adana'dan selam çakıp 8'de Marin Türkü'ün önünde nası buluşuyosun da Yalovalara gidiyosun ben bişey anlamadım.:D Tamam buluşma buluşturma konusunda ki profesyonelliğine şahit olduk ama bu kadaranıda pess diyorum. :D :bayrak:

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Arkadaşlar var mı bugün biyerlere giden, sahile çıkan vb organizasyonlar. Hava çok güzeldi bugün..

Evet var :)
Zorlu bir Delmece yaylası turundan 2 saat kadar önce döndüm. Çok güzel bi okadar da zorluydu. Hepinizin bu turda olmasını isterdim.

Harika olmuş Ahmet bende orda olayıisterdim inanki.

Yarın Sudüşene gidiyoruz 19-20 kişi var gelmek isteyen. Güzel bi tur olacağa benziyor..

Aaa sende gidiyo musun?
Bende gelmek isterdim ama hem çok yoruldum bu gün (760 rakıma çıktık :) ), hemde yarın bazı işlerim var.
Size iyi eğlenceler.
Not: Feribotta bisiklete ekstra ücret alıyolar heberiniz olsun. Normal 7 TL+ bisiklet için 5 TL

@Serap Erdogan

serap abla cuma gününden beri yollardayım cuma sabahı erzuruma gittim dün ordan adanaya geçtim işimi bitirdim uçak biletimi aldım şirketten aradılar bileti iptal et antepe geç dediler bileti iptal ettirdim antepe geçtim ordanda işimi hallettim ve geri döndüm şimdi evdeyim sabahda pendikte :) çok hızlıyımdır tur konusunda :)

(link)

C.Tesi günü yaptığımız turun forolarına yukarıdaki linkten merakeden arkadaşlar bakabilir.

Yarın büyük ihtimalle mesaiye kalacam :(
Eğer kalmazsam herzaman ki turumuza katılıacam.
Kalın sağlıcakla

su düşenden sağ salim eksiksiz geldik 17 kişi gittik çok zevkliydi benim toplam km 78 km ydi diğer arkadaşlarında 55 dir heralde ben yalovadan bi 25 km daha ileri gittim çünkü

ben yarın yokum belki bu hafta hiç olmayabilirim montajlar var işler yoğun sıkı çalışcaz.

buda resimlerin olduğu link 85 adet :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62168

Geri