Scudo Sports

Pendik

ben 19:00'a kadar kartal idonun yanında bekliyeceğim gelen olursa pedallarız yoksa tek başıma pedallarım

Scudo
benim vaktim var yol yapmak için maltepe-kartal ido yapıp 19:00 gibi orada olurum daha sonra tura katılırım

özcan abiyle konuştuk biraz önce ben spora gidicem ama fazla durmicam bi sauna havuz yapıp çıkıcam eğer yetişebilirsem gelicem ama dragosa kadar gidicez özcan abiyle ordan geri dönücez çok fazla estiği için bizim evlerde pendikten sonra benimki 3,5 km özcan abininki 6 km rüzgarda kasıyo biras dönüş zorluyo o yüzden dragosa kadar gidicez şimdiden bilgilerinize sunalım.

Fazla rüzgarlı bi tur oldu bu akşamki ama yinede çok keyifliydi.

abi converslerle rüzgarlı havada çıkmam bidaha ayaklarım dondu resmen bacaklarım üşümedi şort olmasına rağmen ayaklarım dondu ama çok rüzgarlıydı ilk defa bu kadar tıkandım zorlandım.

@samet_özdemir

Olur Samet normaldir. Bisikletten önce bide havuz falan yapmışsın normal öyle olması..

Sizleri görmek keyifliydi de o rüzgarda sürmesi biraz sıkıcıydı be :)

@samet_özdemir

Ben de gelmicektim zaten hıh.:violent-s Mass'dan Mass'a görüşürüz.

Bana bi daha gözlük sözü etme istersen zira verdiğin sözde duramıyosun henüz. :) :smily143:

ben olsam kesin tıkanırdım herhalde:)

siz bu kadar isyan ediyorsanız vardır bişiler.
Olmadı bi direk bi branda yelken taktıralım bu havalar için? :)

Dün toplantım vardı uzadı çıkamadım. Bugün bir aksiklik olmazsa Bostancı'dan çıkıcam. Bu arada yarın için son durum nedir pek takip edemedim olayları. Yalova hala düşünülüyor mu?

Pazar günü içinde velostik polenezköy turu düzenliyor. İlgilenenlere duyrulur.

Selam arkadaşlar, dün akşam bende 19.30 gibi maltepe ido önündeydim. Buluşmak için orada bekleyen bir bisikletli vardı "pendik grubundanmısın dedim" Tabi haliyle hayır değilim dedi :D Bende bastım pedala freestyle.
Neyse buluşmak için cep nosu falan lazım bana yani haberiniz ola :)
Dün neredeyse donacaktım bisikletin üzerinde, resmen fırtına vardı.
Hava güneşli falan ama hikaye.

sedat abi iyiki çıkmamışsın zaten uçuyorduk az kala ben çok zor gittim :) cumartesi ben yokum bu akşamda yokum şimdi erzurumdayım akşamda adanaya geçicem yarın öğleden sonra gelicem istanbula pazar günü şu düşene gidiyoruz kesin gelecek 15 kişi var

Darkmagic hocam ben dün yazdım geri dragostan geri döneceğimizi okumadın sanırım kusura bakma beklettik senide numaramı vereyim irtibat için eğer müsait olursan pazar günüde yalova su düşen şelalesinegidicez gelmek istersen haberdar et beni ;)

Darkmagic hocam ben dün yazdım geri dragostan geri döneceğimizi okumadın sanırım kusura bakma beklettik senide numaramı vereyim irtibat için eğer müsait olursan pazar günüde yalova su düşen şelalesinegidicez gelmek istersen haberdar et beni ;)

yok estağfurullah bekletmek falan değil,

bana özelden irtibat telefonlarını mesaj atabilirsen sevinirim, aslında ben mesaj atmak istemiştim keza benim mesaj gönderebilmem için 50 adet olmalıymış.

yalovamı :eek: ben kendimi henüz daha yolun başlarında görüyorum, anladığım kadarıyla siz bu işin piri olmuş gibisiniz, buradan yalova biraz kasar beni;)

ayrıca lastiklerim falan yol tipi değil, belirli bir süreden sonra beton etkisi yaratıyor :)

ben ancak en iyi ihtimalle 19.15-19.30 arası olabiliyorum sahilde.

Ben cikicam Maltepe'den 19:15te İdo nun Bostancı taraf yanında bulusalim.(19:30' a kadar beklerim) üstümüzü sıkı giyinelim dün güneş batınca soğuk hissettirdi kendini. onur işin yoksa sende gel.
telim:05325477030

Suan sahilde bekliyorum rüzgar bizi üzecek kadar değil zorlandığımız yerde geri doneriz

Ali abi bende 19:00 dan 19:20 ye kadar bekledim numaranı almayıda unutunca tek başıma gittim.

Geri