Scudo Sports

Pendik

Mert dediklerin bana uyar. Güzergaha gelincede hiiiç farketmez. Maksat gezmek güzel yerler görmek. Dolayısıyla gidilen yere siz bilenler olarak karar verin. Bana uyar. Ben yalovayı onaylıyorum. Mecburi bir iş çıkmadığında kesinlikle geleceğim. Vapur saatide uygun. akşam dönüşü 7 yapsak daha iyi olur sanırım. gezme açısından vakit kazanmış oluruz. 19:45te dönüş yapsaken geç 21:00de evlerde oluruz sanırım.
Ben orda kalma taraftarı değilim. Çünkü pazar günü başka bir tura gitmem gerekebilir. Herkes kalmak isterse de ben dönerim geri. Konuşuruz daha sonra.

Scudo
@samet_özdemir

buluşma saati sana uyar mı samet peki ? ahmet sana da uyar mı? ona göre konu açıcam :D

bir de dönüş için 2 tane rota çıkarttım sizce hangisi?

benim daha önce erikliye kadar gittiğim ve döndüğüm yol bu

(link)

bu da (link) arkadaşların yaptığı dönüş yolu galiba

(link)

bu da onların yükseklik grafiği (mesafeye karşı)

http://students.sabanciuniv.edu/~mertsevinc/delmece_alt_y%fckvsmes.png

yükseklik grafiği( zamana karşı)
http://students.sabanciuniv.edu/~mertsevinc/delmece_alt_y%fckvszam.jpg

görüldüğü gibi 6-7 saatte çıkmışlar, bizim de öyle olacaktır kendimizi ona göre ayarlayalım derim :)

sizce nasıl dönelim yoksa ona dönerken mi karar veririz?

Pendik takımı akşam çıkıyormusunuz?
hava iyi gözüküyor...

Mert çok güzel çalışmışsın emeğine sağlık. Bence aynı gidilen yoldan dönülmesi uygun olmaz. Oralara gitmişken farklı yerleri de görmek daha iyi olur gibime geliyor. yani gidip dönüş farklı yollardan olsun. 88km olan güzergah daha uygun.

Saat benim için uygun. Diğer arkadaşlar içinde uygun olur umarım. Zira erken gidip daha fazla gezmek daha iyi olur.

Bir an önce kararlaştıralım artık şu işi:=)

hava düzeldi evet ama ben sabah bisikletle çıkmadım evden ama eğer çıkarız derseniz eve gidip bisikletimi alıp sahile inerim hemen :)

tcihibo dan yağmurluk aldım biraz önce termal su geçirmiyo iç tarafında cepleri falan var baya güzel bişey o tarz bişey arayan varsa kaçırmasın derim ;)

mert bana uyar saat iyi yani ama cumartesi çalışabilirim yalovaya bi cihaz kurcaz onun için yalovada olabilirim ben o yüzden söz veremiyorum.

@gokhanpala

gökhan akşam çıkıyoruz özcan abiyle konuştuk ahmet abiyle konuşmuş oda akşam buluşcaz benim bisiklet evde eve gidicem bisikleti alıp sahile incem gelmek isteyen varsa bekliyoruz kartal ido belturun yanından alırız kartaldan gelecek varsa ümitle konuştum o gelemiyor başka gelecek varsa ashile inmesi yeterli :)

@samet_özdemir

Trafik durumuna göre bende 18:45 gibi bostancı istikametinden Kartal'a doğru çıkarım. İnşallah fazla trafik yoktur.

@Sedat GÖKÇEK

sedat abi ben 19:00 da bostancıda olurum buluşur beraber gideriz.

@samet_özdemir

Samet selam,

18.30 da kartal idonun orada olurum.
Saat de değişiklik yok değil mi?

ben büyük ihtimal çalışıyorum çalışmazsamda cuma günü erzuruma gidiyorum dönüşüm haftasonuna kalabilir.

@gokhanpala

gökhan saat 19:00 gibi kartalda oluruz heralde ben eve gidicem kartalda bekleyemiyorum bugün 19:00 da kartaldayız erken gelirsen beni bulamazsın yani bugün :)

Merhaba Arkadaşlar,

Yarından itibaren turlarınıza Maltepe'ye kadar bende katılcam görüşmek üzere...

Bisiklet dostları Kartalda bisiklet ürünleri satan bı yer var mı bildiginiz

Mert çok güzel çalışmışsın emeğine sağlık. Bence aynı gidilen yoldan dönülmesi uygun olmaz. Oralara gitmişken farklı yerleri de görmek daha iyi olur gibime geliyor. yani gidip dönüş farklı yollardan olsun. 88km olan güzergah daha uygun.

Saat benim için uygun. Diğer arkadaşlar içinde uygun olur umarım. Zira erken gidip daha fazla gezmek daha iyi olur.

Bir an önce kararlaştıralım artık şu işi:=)

sıkı çalışıyoruz hocam. tamam o zaman açıyorum konuyu. Pendik 8.15 vapuruna bincez, 9 da ordan pedal yapıyoruz.

mert bana uyar saat iyi yani ama cumartesi çalışabilirim yalovaya bi cihaz kurcaz onun için yalovada olabilirim ben o yüzden söz veremiyorum.

tamamdır samet, rahat ol sen, gelebilecek olursan gelirsin. biz de ısrar yok :) darılmaca kırılmaca yok.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
@RSY Ersoy

Kartal Migrosun arkasında Şirin bisiklet var. 1 kez arkadaşlar hep birlikte gitmiştik fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Ümit belki cevap verebilir fiyatlarla ilgili olarak..

Geri