Scudo Sports

Pendik

Scudo
Arkadaşlar selam,

Kusura bakmayın geç yazabildim ama bizim hatunla kadıköyde idim.
Yarın ben motorla Bursa ya gideceğim.O yuzden yarınki turda ben yokum.
Size keyifli pedallamalar dilerim..

Bugün kü misafir perverliğiniz için ayrıca tşk. ederim.
Sizlerle tanışmak güzeldi..
Tekrar görüşmek üzere...

eren hocam 14:30 da uydukentden siz çıksanız bizde saat 15:00 gibi pendik sahilde oluruz yada belirlenen başka bi yerde ya pedallarız yada trenle gideriz. yarınki duruma göre hareket edilcek sanırım.

@gokhanpala

biz teşekkür ederiz gökhan herzaman bekleriz turlara haftaiçide dediğim gibi 18:30 kartal ido belturun yanındayım 19:00 da özcan abiler geliyo ve devam ediyoruz ;)

Mass Katılımcıları
Ben
Samet
Serap Erdoğan (?)
Eren
Onur Yılmaz (Sanırım isim doğru ve Maltepeden :) )
.
.

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
tamamdır bende spora gitmediğim hergün ordayım gerçi tur varsa bende varım spora gitmiyorum :)

mass için 5 kişi olduk ümit çalışıyormusun sen ?

@samet_özdemir

Yok ben 14:30da pendikte olacak şekilde çıkmayı düşünüyordum:=)
Göztepeye de pedallayarak gitmeyi düşünüyordum. Sahil şeridinde de trene binmek olmaz şimdi:=) Saat 15:15te pendikten yola çıksak 16:30 gibi göztepe parkında oluruz sanırım.
Bunu bir karara bağlamak lazım.
Bir kararınız yoksa Saat 15:00da pendik DO iskelesinin önünde buluşup çıkalım yola?

Ben kimsenin keyfine engel olmak istemediğim için bişey diyemiyorum .Siz sahilden gidin ben kışdan beri bisiklete binmiyorum. O kadar gücüm olduğunu sanmıyorum.

@Serap Erdogan

Serap Hanım Mass'ın tam olarak ne şeklide şekilleneceğini bilmediğim için, ne kadar yorucu olacağınıda bilemiyorum. O yüzden deminde dediğim gibi sizi yönlendirip öncesinde yorarak masstan azda olsa mahrum etmek istemiyorum.
Bazı arkadaşlar da bisikletle gitmek istiyorlar.

Şöyle yapsak sanırım iyi olacak.
1.) Trenle gidecekler ayrıca belirtsin, Yoldan gidecekler ayrıca belirtsin.
2.) Siz trenle gidecek tek kişi dahi olsanız size trene kadar eşlik edip, bisikletin istasyona nakline yardım edeceğiz. (Eğer trenle ve kendi bisikletinizle gidecekseniz.)
3.) Sizde sürerek gelmek isterseniz saati biraz daha öne çekeriz ve dinlenerek gideriz.

4.) Başka fikri olanlar buraya yazar bende eklerim :)

@lancero

Şöyle yapıyoruz senide Massa yazıyoruz akşama:D (critical mass- 17:00 da göztepede biz 15:00larda buluşacaz gibi)
Sabahta 7:30 da formula1 pisti çevresine gidiyoruz.Geliyosan onada kaydını yapalım :D

Mass Katılımcıları
Ben
Samet
Serap Erdoğan (?)
Eren
Onur Yılmaz
lancero
.

1. ben
2. Özcan SEMET
3. Charriere
4. Sedat abi
5. Burak EKEMEN
6. Umutcan ŞİMŞEK
7. Korcan nickini hatırlayamadım kusura bakma

f1 için korcanda geliyor yarın onuda pendik istasyondan alıcam.

Boşver adımı yaz daha iyi. Erenköy'den bineceğim trene. Burak'ta sanırım Bostancı'dan biner. Sedat Bey'i de Küçükyalı'dan alır geliriz...

Ben sabah erken yollaramı düşsem acaba dinlene dinlene akşama kadar Göztepe yaparım. Arada piknik falan...:D

seni uyandıralım istersen 7 de :) bak ben hala yatmadım şimdi yatıcam sabah 6 30 da kalkıp formula 1 e gitcem öğleden sonrada göztepe :) iyi geceler :)

@Serap Erdogan

:D piknik fena fikir değil :p isterseniz siz tren ile gelin göztepe tren istasyonundan alalım sizi çünkü Mass da ne kadar pedal basılacak belli değil

@samet_özdemir

Gençliğinin tadını çıkart sen.:D

@lancero

Siz görürsünüz kendime koç tutup idman yapıcam.:D Zuzaylı kıyafeti de alıcam profesyonel bisikletde. Bundan sonra bütün maaşımı bunlara harcıcam. :D Gerekirse bisikletimle yatıp, bisikletimle kalkıcam. Pişman edicem hepinizi... böö:D

Geri