ben de haftasonu için pendikten başlayarak sahil boyunca yol almak istiyorum. Fakat bisiklet kiralamam gerekiyor. Pendikte bisiklet kiralanmadığını duydum. Var mıdır? yoksa en yakın nereden bisiklet kiralayabilirim?
İstanbul, Pendik'te oturuyorum. 8 yıldır bir kamu kurumunda devlet memuruyum. 7 Yaşından beri bisiklete biniyorum. En kısa zamanda turlara katılıp herkesle tanışmak istiyorum.
turu normalde normal tempoda yapıyoruz 25 30 km ortalamayla hemen hemen zevkli ve güzel oluyor en fazla 1 hafta zorluk çekersiniz sonra alışırsınız zaten bugün 16 km geldik en az 10 km rampa hiç yorgunluk yoktu çok rahat geldim bu arada rampalarda çok sağlam rampa enaz %10 eğim olam rampalardı ama hafta içi turlarından dolayı baya rahat geldim
Uzun mesafe sürmemiş olman çok önemli değil bir şekilde uyum sağlanır, amaç sadece spor değil
Tur Yerini soran herkes için cevap veriyorum: Pendikte buluşma yeri Pendik İDO önüdür.Şu ana kadar (2 Haftadır ) hafta sonları buluşma gerçekleştiremedim ama saat 8 de idi yanlış hatırlamıyorsam.
Sanırım artık bir Pendik diye ortak bir konu açmanın vakti geldi, hangi saat hangi konudaydı vs. kopukluk oluyor.Ben bi düşüneyim bi çıkar yol bulalım saat-zman paylaşımını nasıl iyi yaparız diye.
Merhaba
Pendikteki bisikletçi populasyonunun canlanmasıyla tur organizasyonlarında da bir canlanma oldu.En kısa zamanda bu organizasyonlardan birinde tanışmak dileğiyle.
dün biz de ta gidip bağdat caddesinin başındaki cadde bisikletten kiraladık. Sanırım pendikte böyle bi yer yok. Ama kartaldakini de öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler
uğraşıp bi de yerini google maps'de göstermişsiniz sağolun. Sanırım diğer arkadaşın söylediği yerle aynı yerden bahsediyorsunuz. Pendiğe yakın sayılır, iyi bir seçenek olabilir kiralama için. Teşekkürler
3 yıldır yarı-profesyonel anlamda ya da kendi çapımda diyelim bisiklet kullanıcısıyım.. insan tek başına da bisikletten keyif alabiliyor ama grup halinde yapılan turlar kadar olamaz..
kadıköy'de oturuyorum.. en kısa zamanda yapılacak turlara katılmak ve bisiklet aşıkları ile tanışmak istiyorum..