Scudo Sports

Pendik

Arkadaşlar kask konusunda bende iyi şeyler düşünmüyordum ama önümde cumartesi günü önümde düşen adamı gördükten sonra ve pazar günü bi şanssızlık eseri bende düşünce hemen o gün gittim ve kask aldım, ve inanır mısınız tahmin ettiğim kadar kötü değil herkes kullanmalı bence. Kask belki hayatımız boyunca ciddi olarak 1 kez işe yarayacak yada hiç yaramayacak ama yaradığı zaman geri dönülmez hasarlardan koruyacaktır bizi..

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
özcan hocam ne marka nereden ve ne kadara aldınız? bende alıcam bu kask arayışındayım.

evet bende kask almayı düşünüyorum pendik te yok sanırım bize en yakın hesaplı şık nereden bulabiliriz acama arkadaşlar

pendikte yok malesef kızıltoprak bize en yakın yer delta en iyisi bence ordan alacağım ben bi akşam bisikeltimi bakıma götürürüm hemde eksiklerimi alırım isterseniz beraber gideriz.

pendikli kartal lı arkadaşlar nerdesiniz sağlam bir takım kuruyoruz sizde katılmak istemezmisiniz

@özgür okyay

bu hafta olmaz haftasonuda deltaya gitsem yapamazlar çok yoğun oluyorlar onun için haftaya haftaiçi birgün gitmek istiyorum pazartesi salı olur sizede uygun olursa pazartesi veya salı günü gidebiliriz ama ilk önce deltayı aramam lazım saat 6 da işten çıkıyorum deltaya varmamız 7 30 olur die tahmin ediyorum 1 buçuk saat sürer kartaldan normal hızda hızlı gideriz derseniz 7 de orda oluruz bakımını yaparlar bisikletin alacaklarımızı alır geri dönüşe geçeriz.

• Beğen
Tepkiler: özgür okyay
tşk ederim ama cumartesi günü ben çalışıyorum biraz geç gidiyorum ama 11:00 kadar evdeyim sonra tüm gün istanbul u ilçe ilçe geziyorum

bu turu kaçırıyorum ya ona yanıyorum ankara işi olmasaydı çok güzel olacaktı çınarcığa gitmek var aklımda sudüşen şelalesine gelmek isteyen olursa oraya gidebiliriz yolu çok güzel vede yorucu değil ;)

samet ben gelmek isterim daha önce gittin mi nasıl gidiliyo biraz bilgi verirmisin tşk

pendikten veya kartalda ido yla yolovaya geçicem ordan termal 12 km şudüşen şelaleside ordan sonra 7 km uzaklıkta heralde bende hiç gitmedim ama bu rotayı takip edicem çınarcıkta evimiz var oraya çok gidiyorum ama bi türlü gezemedim etrafını bu şekilde olması lazım çınarcıkta çok güzel biyer orayada gidersek eğer çınarcık 17 km yalovadan sonra ordan teşvikiye köyünün içerisinden ormanlık alan çok güzel bir yolu var armutluya hatta gemliğe kadar gidebiliriz. dönüşte çınarcıkta eve uğrayıp isterseniz balık veya et alıp barbeküde bi güzl mideye indirdikten sonra istanbula devam edebiliriz. isterseniz kalabilirizde daha fazla gezebilmek için.

ok ben varım sevdim bu işi ama ben kalamam akşam dönerim evde hanım çoçuklar bekler malum evlilik güzel bir pazar sabahı hayata geçirelim bu olayı

@samet_özdemir

bunu haftaya yani 17 Nisan da yapabilirseniz ben de geliyorum pazar günü çalışıyorum yoksa pazar günüde uyardu :(

17 nisan cumartesi günü bende 10dan 12 ye kadar çalışıyorum 2 saat için şirkete geliyorum cumartesi günü izin alabilirsem olur hemde pazar günü yorgunluk kalmaz gerçi pek yorucu bi yol değil ama olsun ayarlayabilirsem cumartesi gününü banada uyar istediğiniz yere gideriz şu düşen şelalesi veya çınarcık tarafları.

bana her türlü uyar yeterki cumartesi olsun :) o taraflara hiç gitmedim gayet güzel olur artık izinde verirler herhalde yaa :) 2 saat içinde gitmeye değmez :p

izin konusunda sorun yok hertürlü izin alırım zaten 10 da geliyorum 12 de çıkıyorum şirketden :) yalova tarafları hem çok güzel hemde istanbula çok yakın su düşen şelalesi aşırı güzel biyer bisikeltcilerin uğrak yeri resimlerine bakabilirsiniz netten yada çınarcıktan teşvikiye üzerinden armutluya gidebiliriz. o güzergahta çok güzel karar sizin :)

Pendık sahılınden başlıyıp maltepe ve ordan ileriye doğru sürüş için bisiklet kardeşlerimi arıyorum toplanıcak grubun hızına göre ilerliyecektir hafta sonu cumartesı ve pazar saat 3:00 gıbı pendıkten kalkıcaz katılmak ıstıyenler lütfen aşağıya yassın

Geri