Scudo Sports

Pendik

Scudo
Hah Ahmette geldi:=)) Tamamdır. Pazar sabahı hazır ol Ahmet:=)

Cem abide gelsin:=))

• Beğen
Tepkiler: Charriere
@Eren AYDIN

ya hocam anketi koymayı keşfettim de kaldırmayı keşfedemedim, böyle kalsın işte :) yarın 10da falan bitirip, duyurular bölümüne taşırız konuyu.

Yarın 10a kadar dengeler değişebilir diyosun yani:=)) hem çekimsersin hemde hala Sultanahmet çıksın diye uğraşıyorsun:) elinden gelse millete rüşvet verip Sultanahmet lehine oy kullandıracaksın haa:=))

Bu arada Uğur, Cumartesi günü kadıköye gitmem lazım. gelirmisin? istersen karşıya da geçebiliriz senin bisiklet için? Mert işin yoksa sende gel Sultanahmete çıkarız:=)

Alternatif 1
Sultanahmet Güzergahı
(link)

Alternatif 2
Şile Güzergahı
(link)

@Eren AYDIN

olm yok sultanahmet istemiyorum öneri sadece o. neyse. :D

@lancero

Hocam kartalın neresi benimde iş yerimde kartalda petrol iş mahallesinde. Hafta içi akşam 6 dan sonra pendik bostancı yapıcaz havalar düzeldiğinde hafta içi turlara katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Arabacı
@samet_özdemir

Hocam kartalda 9 palmiyelerin hizasında tren istasyonuna yakınındayım evet bu hfta hava kapalı görünüyor açık olduğu takdirde aranızda olacağım bende

Uğur şu adama bak yaa:=) Sultanahmet istemiyom diyo ama hala oylamayı bekletiyo:=) belki sultanahmete gideriz diye:p :=)) Uyanamadı heralde daha. Uyansında açsın şu Şile turunu:)

@lancero

yakınmışız bende meslek lisesinin üstündeyim haftaya tam olarak başlarız turlara yağmur bi dinsinde kartalda buluşuruz diğer ekipde pendikten gelir artık bostancıya pedallarız hep beraber.

@Eren AYDIN

ya olm açıcam tamam, biz kararı verdik, 1den önce açmaya çalışcam :) azcık işim var :)

hasta olmuşum, uyudum o yüzden yoksa açmıştım şimdiye :)

Geçmiş olsun Uğur. Yalnız şöyle bir durum var beyler. Biliyorsunuzki mesafe çoook uzak. Biraz haftasonu hava durumunu araştırdımda pazar günü yağmur olacağı söyleniyo heryerde. Yağmurda o kadar yolu gidersek zatürreden gideriz allah göstermesin:=) Hadi bakalım şimdi ne olacak?

@Eren AYDIN

Bence herkeste yağmutluk vs. varsa Sultanahmet yapalım, netice itibariyle öyle gösteriyo olsa da sürekli yağmayacaktır diye tahmin ediyorum, çok kötü şartlarda kalırsak şehrin içinde bi çare bulabiliriz en kötü trenle döneriz diye düşünüyorum.

@Eren AYDIN

ben konuyu açtım, ordan devam ederiz, bu konunun altından da diğer turlar için haberleşiriz.

@Charriere

bir kişi sultanahmete oy vermiş, sen misin o :) koçum be :p

arkadaşlar cumartesi hava parçalı bulutlu görünüyor, yağmur yok, cumartesiye mi kaydırsak.

not: benim için yağmur farketmez, çöp poşetim var :)

selm arkadaşlar bendede kask yok almayı düşünüyorum ama arkadaşlar da görüyorum bana çok komik olurum gibi geliyo

@samet_özdemir

evet hocam hep beraber pedallarız güzel olur.

@özgür okyay;
Hocam komik olduğunu hiç düşünme ilk başta takınca evet biraz garipseniyor ama alışıyorsun hiç birşey sağlığından canından daha önemli değil bırak dışardan görenler sana yakışmadığını düşünsün ama bir kaza anında o kask senin hayatını kurtarabilir

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
bendede kask yok geçen gün gittim deltaya tam alıcaktım kafama bi taktım çok büyük durdu mantar gibi oldum geri bıraktım kask almak lazım kesinlikle benim baktığım alacağım kask en ucuzuydu 20 euro belki ondan biras kötü durmuştur biras daha kaliteli olan daha şık kasklar var onlara bakıcam artık alıcam inş. bi ara :) şimdilik buff ve şapkayla idare ediyorum.

@özgür okyay

Şık kasklar var, ama zaten nasıl gözüktüğünün çokta önemi yok, astronotlarda komik gözüküyor. Önemli olan gereksinimlerine uygun giyinip giyinmediğin.

Önce güvenlik.

@Charriere

kesinlikle önce güvenlik geotech in kaskları vardı baya bi geniş ama düştüğünde yüzünüde koruyan dışardan kesin gülenler vardır kask takanlara ama araçlarda emniyet kemeri takanlarada gülenler var dışardan gülenlere bakanlara aldırmamak lazım can bizim canımız onların değil.

Geri