arkadaşlar merhaba. 2 yıl önce yine bu forumdaydım, çok güzel vakit geçiriyordum ama bisikletimi satmıştım ve bir süre ara vermiştim. 2 yıl aradan sonra bugün ng650 almaya gittim bir mağazaya ama astro 30 alarak çıktım :rolleyes: en son 130 km uzun bir tura katılmıştım, bu sefer hedefler büyük ama bakalım. basketbolcuyum ayıptır söylemesi kondisyonum yerinde ama ilk olarak kısa turlarla başlayacağım, popodan bir ameliyat geçiricem tahminen ameliyattan 3-4 hafta sonra kendimi yollara atıcam.
pendik/güzelyalı civarı varsa mesajlaşabiliriz beraber gezmek için. yaş 19
saygılar
Sonunda bisikletimi alıp aranıza katılabildim. Sedona 325'i bugün alıp aldığım gibi Fenerbahçe'den Pendik'e pedalladım. En son 15 yaşında seleye oturmuş 28 yaşında masabaşı çalışan bir adam olarak kendime biraz da şaşırdım aslında. Ya bisiklet çok iyi, ya ben oturduğum yerde kondisyonu geliştiriyormuşum da farkında değilmişim ya da sahil yolunda 30km gitmek hiçbir şey değilmiş, bilemiyorum.
Sizleri 2-3 aydır takip ediyordum ama bisiklet almadan foruma üye olmak içimden geçmedi. O yüzden sinsi sinsi gelip buradan bilgi topladım, bisiklet seçimimde de çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.
Daha geniş turlara cesaret edene kadar haftasonları Pendik-Kadıköy arası sahil yolunda olmayı planlıyorum. Bu arada Bike&Outdoor'daki arkadaşlara selamlar, merak etmesinler bir iki ufak badire hariç sağ salim evime varmayı başardım.
Çok iyiymiş.
Bugüne kadar benim için bisikletle o yolu kat etme düşüncesi dağları delmek gibi bir şeydi. Varlığından haberdar olmadığım kondisyonuma hiç güvenmiyordum ama bugün rahat rahat gittiğimi görünce çok mutlu oldum. Şu anda gayet iyi hissediyorum ama yarın kalktığımda tüm eklemlerim sızlıyor olmazsa yine oralarda olmayı planlıyorum. Karşılaşabiliriz.
Öncelikle bisikletiniz ve üyeliğiniz hayırlı olsun. Sedona 325 tasarımını çok sevdiğim ama hidrolik disk frenlerinden dolayı almaktan vazgeçtiğim bir model,umarım üzmez sizi. İyi pedallamalar
Teşekkür ederim.
Henüz neyi tercih edeceğimi tam olarak bilmediğimden tecrübelilerin paylaştıklarına göre başlangıç bisikleti olarak uygun olduğunu düşündüm. Hidrolik frenlerin artısını eksisini artık kullanarak göreceğim. Tabi nasıl bir problem yaşayabileceğimi bilirsem çok yardımcı olur, hazırlıklı olurum en azından.
@ERTĞRL
bazen artık sıkıldım o yoldan diyorum ama bir çekiciliği var vazgeçemiyorum,günde 50 km yapıyorum sonrasında hiç bisiklet sürmemiş gibi devam ediyorum gündelik yaşantıma,kondisyon kazanınca ağrı felan olmaz yani birde bisiklet çok nankör 1 hafta ara vermeye gelmiyor.
Bu işe girişirken hedefim tur yapmaktı, sahil yolu da güzel gerçi bugün denize baka baka gelirken çok keyif aldım. Ama değişik yerlere bisikletle ulaşmak, gidip görmek düşününce çok cazip geliyor. Ben muhtemelen uzun bir süreyi weekend hero olarak geçireceğim. Haftaiçi iş malum, eve gelişim de hayli geç, belki yaz akşamları arada bir eve geldikten sonra çıkar iki dolanırım. Yoksa mecburen haftasonları.
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Belki de geçen haftasonu karşılaşmışızdır, çok kişiyle selamlaştım yol boyunca. Önümüzdeki haftasonu yine oralarda olacağım, yola çıkarken haber veririm kesinlikle.
@Burcuu
Teşekkür ederim. Evet, günün yorgunluğuyla güneş yanıkları birleşince o günün akşamı bisikleti bıraktığım 15 yaşıma geri döndüğümü hissettim. Bayadır bir günü böyle dolu dolu geçirmemiştim.
Merhabalar, şimdi üstünkörü bir araştırma yaptım ama tur hakkında bilgi bulamadım. Eğer beni zorlamayacak bir tursa memnuniyetle katılırım. Pendik'ten çıkar gideriz beraber. Turun detaylarını öğrenebileceğim bir adres var mı?