Scudo Sports

Pendik

Yarin ovacik koyune tur yapacagim gelmek istiyen. VARMI?

Scudo
Bu pazar sabah ovacık köyüne kahvaltiya gidiyoruz. Kurtkoy yenisehir

Arkadaşlar ben de yeni bisiklet aldım. Pendik civalarında oturuyorum. Düzenli bir saat yok sanırım. Hatta 1 seneden beri aktif olmayan bir grup.
Aktif olarak Pendik için bir grup vs. biliyor musunuz?

Arkadaşlar merhabalar. :) Ben Pendik/Güzelyalı da oturuyorum. Bisikleti alalı 1 hafta oldu. Kafama esince kaynarca sahilden başlayıp kartala veya cevizliye kadar gidip geri dönüyorum.
İlk önce bir kask edinmeliyim sonrasında sizlerle birlikte pedallamak isterim.
Herkese kazasız belasız pedallamalar.

Uzun süredir bisiklet kullansam da, forumda yeniyim arkadaşlar..İkametim İstanbul/Pendik'tir..Salcano Astro MD kullanmaktayım..Buralardan pedallayan arkadaşlara katılmak isterim..Saygılar, selamlar:)

@Turan.Genco
Bir kaç güne gelioruz pendiğe beraber pedallamak isteriz sizlede...

Ramazan dolayisiyla gündüz turlarina katilamiorum hocam..artik bayramdan sonra uzun uzun turlariz:)

Arkadaşlar dostlar merhaba ben yanlış bir giriş yaptım kendimi tanıtmadan daldım foruma.herkese selam ve sevgiler.anadolu yakası üsküdardan pedallamak isteyen olursa pedallarız beraber.

Derya ve berksan..arkadaslar kusura bakmayin haftadan fazla olmus foruma girmeyeli..artik bayramdan sonrasina dair tur fikirlerimizi paylasabiliriz..selamlar saygilar :)

Arkadaşlar merhaba,
Forumda yeniyim, bisiklette de çok eski sayılmam. en fazla 3 gunde bir mutlaka sahile cıkar en azından kartal-cevizliye kadar gider bi donderim iş dönüşü. Gecenlerde talihsiz bi kaza atlattım. Kolda ufacık bi kırık var. Ağrısı geçer geçmez yine yollardayım. Haftasonları da kesin cıkıyorum. Iyılestikten sonra katılabileceklerle beraber pedallamak üzere.. kendinize iyi bakın ;)

Bende artık Kurtköy' deyim planlarınız olursa paylaşırsanız katılabilirim.

Kadıköy ve pendik arasindan antrenmana giden yolcu arkadaşlar arıyorum aydın yol yarislarina hazırlanıyorum ferdi olarak tek başıma antrenman yapmaktan gına geldi artık genelde Sabiha Gökçen yolunu kullanıyorum o yollarda pedallayan varsa katilmak isterim

Geri