Scudo Sports

Pendik

Scudo
oğulcan ilgin için teşşekkür pazar sabahı görüşmek dileğiyle....

Tolga abi bekleriz :)

Ertan abi ne demek ya şimdilik tolga abi ve yiğeniyle beraber 6 kişi olduk pendik grubundan da 1-2 kişi katılıcaktı onları arayıp durumu sorayım :D

Selam gencler:) yarin sile gezisi icin kacta nerede bulusuyorsunuz ve kac kisiyiz. Bende gelmeyi dusunuyorum. Kac kmlik bir tur olacak bilginiz var mi? Aksama dogru oradan kacta donmeyi planliyorsunuz? Butun gun malak gibi denizde olursak o yorgunlukla donus facia olabilir:D

Selamlar Arkadaşlar,

Dün gerçekleştirdiğimiz Şile turumuza ait rota bilgisi aşağıdadır. Yol hakkında ki görüşlerimi hazırladığımda yayınlayacağım.

Şile'ye Gidiş

http://img820.imageshack.us/img820/2595/ilegidi.jpg
Shot at 2012-06-25

Şile'den Dönüş

http://img11.imageshack.us/img11/2865/iledn.jpg
Shot at 2012-06-25

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
Hadi senin hatırına ramazandan sonra bir toplanalım :)
Di mi arkadaşlar?

@Charriere

Ramazandan sonraki hafta yokum be Ahmet'im Kemal abi ile Küre Dağları Milli Parkı yapacağız. :) Bayramın 1 nci günü başlıyoruz. Ancak ondan sonraki haftaya sen arkadaşları toparla yaparız birşeyler (Bu kadar aradan sonra pas tutmuşunuzdur uzun tur organize etme sahilde lay lay lom olsun :D)

Sedat abi Maaşallah nazar değmesin diyorum :)

Ahmet artık sahil yüzü görelim beya...

Merhaba arkadaşlar
1 saat sonra çıkmayı düşündüğüm, güzergahı belirttim ,27-30 km hız arasında yapıcağım antremana katılmak isteyen olursa beklerim.Mtb düz maşa kullanıyorum ve sahildeki bisiklet yolundan değil doğal olarak asfalt yolda gidicem.

merhabalar...pendik grubunun kış aylarındaki pedallaması ne durumdadır merak etmekteyim...katılmak isterim.

Saatleriniz belli mi? yoksa bugün canım istedi hadi pedallayalım mı diyorsunuz? Eğer rutin bir programınız varsa katılmak isterim.

gördüğüm kadarıyla forum uzun zamandır inaktif, yeni bir oluşum için uğraşabiliriz.

Süreklilik olacak ise Kartaldan katılırım. Bostancı Caddebostan, Suadiye tarafından her hafta belli günler ve saatlerde düzenli çıkışlar yapılıyor 19:30; 20:30 gibi, çünkü çalışan kesimin ancak gelebileceği saatler. Bu durumda kimseye bir şey sormaya, yada haberleşmeye gerek kalmıyor çıkmak isteyen o saatte buluşma yerine geliyor. Bizim tarafta maalesef böyle bir grup yok. Olanlar da rutin çıkmıyor.

cumartesi (yarın) 08:30 da atlantisin önünden tura çıkıyoruz. pazar da çıkarız belki ama o kesin değil henüz. herkesi bekleriz.

pazar gunu hava guzel gozukuyor. pazar ovacik koyu yapalim derim. ne dersiniz.

nerde bu pendik kurtköy ekibi...biz her hafta tur yapıyoruz ama pendik yatıyor.. :)

Geri