Scudo Sports

Pendik

Ertan abim.Şile turu aklımda.Çalışmaz vede hanımdan izin alabilirsem gelecegim.Selamlar.

Scudo
@Engin EŞ

takıpteyım:)bende hatundan ızın alırsam sızınleyım.Ertan abı tel gıttı dolayısı ıle numaralrda...Insallah 24 hazıran pazar gorusuruz abı..

Akşama doğru yapalım! :D sınav çıkışı bisiklet ne güzel olur şimdii...

Bu rüzgar faaliyet tarihinize kadar devam edecek gibi duruyor. Şimdiden kolay gelsin diyorum :)

ertan abı nerelerdesın?ben tamam gıbıyım nedır pazar programı abı?

ertan abi forum sitesin pek giremiyor geziyle ben ilgileniyorum.Pazar günü sabah 6 gibi atlantis avm önünde buluşuyoruz.Ovacıkta mis gibi kahvaltımızı yapıyoruz çayımızı içiyoruz.Oradan köy yollarından şile otobana çıkıyoruz duruma göre eski şile yolundan veya otobandan devam ediyoruz.Kısa kısa molalarla tabiki :) Ortalama tempo 20-25 km hız çok fazla hızlı gitmeyiz en yavaş kişiye göre tempomuzu ayarlarız.Şilede öğlen yemeğimizi yiyoruz,çarşıda geziyoruz ve vakit olursa denize giriyoruz şortlarınızı unutmayın ona göre :D dönüş için kesin bi saat veremiyoruz ama eğlenceli bi tur olucak tamhini 7-8 gibi en geç döneriz belki dahada erken bunu ayarlarız :) gelicek kişiler bana telefonla isim yazdırsıın şuan en az 5 kişi kesin var :) GSM : 0534 418 69 69

24 haziran pazar günü Şile Turumuzu var arkadaşlar ertan abi düzenliyor fakat o buraya fazla giremiyor geziyle ben ilgileniyorum.Pazar günü sabah 6 gibi ATLANTİS AVM önünde buluşuyoruz.Ovacıkta mis gibi kahvaltımızı yapıyoruz çayımızı içiyoruz.Oradan köy yollarından şile otobana çıkıyoruz duruma göre eski şile yolundan veya otobandan devam ediyoruz.Kısa kısa molalarla tabiki Ortalama tempo 20-25 km hız çok fazla hızlı gitmeyiz en yavaş kişiye göre tempomuzu ayarlarız.Şilede öğlen yemeğimizi yiyoruz,çarşıda geziyoruz ve vakit olursa denize giriyoruz şortlarınızı unutmayın ona göre dönüş için kesin bi saat veremiyoruz ama eğlenceli bi tur olucak tamhini 7-8 gibi en geç döneriz belki dahada erken bunu ayarlarız gelicek kişiler bana telefonla isim yazdırsıın şuan en az 5 kişi kesin var GSM : 0534 418 69 69

iyi forumlar oğulcan bey bende oraya yakın oturuyorum ve sizlere katılmak arzusundayım bisikletimi alalı 2 ay oldu olmadı ve antreman yapıyorum sürekli ugetamın ordan caddebostana gidip gelebiliyorum dünde bostancıya kadar gittim haftada en az 3 sefer turluyorum sıze ne zaman katılabılırım aceba benım bısıklet mtb 2,00 yol lastiği kullanıyorum kron 500 sızler yol bısıkletımı kullanıyorsunuz ...

merhaba turgay bey bende ugetamın orada dumankaya konseptte oturuyorum ertan abidee ayvacı parkta komşu sayılırız hemen hemen antremanlara gittikmi seni çağırırız yol bisikleti 2 tane olması lazım mtb ve şehir bisikletliler var grupta bendeki lastikler 1.95 yol lastiği var bendede kron xc 250 var.Pazar gelmeyı dusunuyormusun geliceksen adını yazıcam listeye :) ?

gelmek istiyorum tabiyki kesinliğini yarın bildirsem olurmu sonra mahcup olmak ıstemem henüs kask ve gözlüğümüde almış deilim ama bırde tura çıkarken ne getirmem lazım biraz aydınlata bilirmisiniz birde kaskve gözlük bizim oralarda varmı temin edebileceğimiz yer yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler...(ilk uzun turum:)

kurtköy çarşıya inerken bir bisikletci var isterseniz telefonlaşıp beraber gideblilirz 35 tl'mi neydi fiyatları ama şimdi alamam falan derseniz bende yedek olarak tuttuğum 2.bi kaskım var gezi günü için size verebilirim,yanınızda bolca su alın matara dışında,sırt cantası alın havlu şort yedek tşört yedek çorap birde en önemlisi güneş kremii!!! yoksa amela yanığı olursunuzz bolca sürün :D akşam dönüşü içinse aydınlatma takmanız sizin için iyi olur şile otobanı karanlık çünkü aydınlatma zayıftır :)

ogulcan ben yegenım ıle gelıcem kısmet olursa.cumartesı gunu kesınlestırırım ama sımdılık sorun gorunmuyor.

anladım kart geçiyorsa alabilirim hafta içi turlarında takmam iii olucak sanırım teşekkür ederim ilgilendiğin için sağol benim ön lamba yok ınfını 105 alıcam kırkıncıoğlundan 45 liraydı arka lambada ınfını çok memnun kaldım efordan 20 liraya almıştım.yemek ihtiyacımızı yolda karşılayacağız sanırım yiğeceklerden bahsetmemişsin :)birde ben normal şort giyorum selemi de değiştirmedim uzun turda ağrım olucak sanırım siz ne yaptınız aynı seleyimi kullanıyorsunuz

yemek ihtiyacı yazıyor orda aslında yolda giderken köyde kahvaltı edicez öğle yemeğide şilede olucak.Bizde genelde herkes sort veya tayt giyiyor zaten ama benim koltukta jel kılıf var rahat ettiriyor tavsiye ederim.Gelip gelmemen kesinleştimi ? Haber bekliyorum...

geliyorum geliyorum haklısın ilk yazında yazmıştın kuusra bakma numaranı aldım ben çalışıyormuusun akşam görüşebilirz bi aksilik olmaz ise ...

akşam 6 da normalde evde oluyorum fakat bugun 7 gibide gelebilirm ailecek yemeğe gidicez gelince akşam bile antremana çıkabiliriz sorun yok benim için telefonlaşırız :)

tamam ozamn 7 den sonra müsaitsen görüşürüz ben 5,30 da evde oluyorum tel 05552474220 (link) burdan tayt alabilirm cumartesi günü tur için bir abim tavsiye etti fiyatlar uygun gibi ...

Geri