Scudo Sports

Pendik

@Engin EŞ

Önemli değil abi şarjım bitmişti benimde. Çağrılarını telefonumu açtığımda almıştım tabi epey geç olmuştu.

Scudo
Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım Maltepe de oturuyorum 16 Haziranda Rize'ye gidiyorum o zamana kadar bir gezi filan yaparsanız ben de gelebilirmiyim ? konuyu takip ediyorum

gezi süperdi ama medyada bizimle ilgili hiçbir haber göremedim. Nasıl bir medyamız var hayret ediyor ve kızıyorum valla. Ne kadar saçma sapan şeyler varsa haber yaparlar GÜNÜN OLAYINI birisi göstermiyor yazık.

İbrahim' cim, köprüden geçerken aşağıya atlamaya çalışan, yada bisiklete çıplak binen olsaydı medya ilgi gösterirdi. Onlar için önemli olan bu. Maalesef bizlerde buna ilgi gösteriyor, bu medya yı takip ediyoruz.

@xxramazanknk

Dünya Çevre Günü Kıtalar Arası Bisiklet Gezisi 10 Haziran 2012

kardeş yapıyoruz da ben pek katılamıyorum.önümüzde ki pazar değil sonraki pazar şile turu var.müsait olursam katılacağım.ben olmasamda sen katılabilirsin.

Gelemeyeceğim Rize'ye gidiyorum 16 Haziran da şimdi çıkıyorum bir maltepe sahil fenerbahçe veya üsküdar turu yapacam

Hafta sonuna güzel bir tur hazırlayalım olmaz mı ? :)

Olabilir Cumartesi saat 4:30 araba kalkıyor babam çok erkenci saat 2 de hazır olmamızı ister 3 te de gideriz :) tabi ben bisikletle gideceğim koşu yolundan kalkıyor lüsk karadeniz ben konuya bakıyorum ne zaman süreceğiz yazarsınız biri ayarlıyabilir ben Salı günü yani yarın saat 6 da maltepe den çıkarım sahil boyu giderim bostancıya doğru Ya Fener bahçeden dönerim yada üsküdardan e-5 e çıkıp giderim maltepe ye doğru, yarın gelen var mı ? yada başka bir yer önerebilirsiniz

engin abi aslında bi şile yapsak mı ?Gezi var ama onlar benzinciye kadar hiç durmadan gidicek :D şöyle bi denize felan gireriz fenada olmaz haniii

Kardeş iyi olur ertan abi ile konuştuk bu turu.benim işler biraz yoğun.pazar günleride çalışıyorum.bu pazar 40 türlü bahaneyle tatile çevirdim.ama aklımda.şile turunun en güzeli ovacık köyünde kahvaltı.ama o dönüş yolu yokmu.insan ben dada bisiklete binmem dedirtiyor.:)

evet yenişehir bu pazar değil önümüzdeki pazar şile turu yapıyoruz. oğulcan köprü geçişindeki arkadaşlar bizde geliriz demişlerdi sen organizasyonu onlarla yaparsın..saygılar

ertan bey ii günler ben forma yeni üye oldum bisikletimi alalıda 2 ay olucak hafta da 3-4 defa tura çıkıyorum çamlık mah. oturuyorum ordan caddebostan sahil sonuna kadar gidiyorum dönüşüm zor oluyo biraz ama dönüyorum sizin grubun kondisyonu yüksek sanırım bana fikir verebilirmisiniz teşekkürler

Demin ERTAN abi yazmış ''evet yenişehir bu pazar değil önümüzdeki pazar şile turu yapıyoruz. oğulcan köprü geçişindeki arkadaşlar bizde geliriz demişlerdi sen organizasyonu onlarla yaparsın..saygılar'' 24 Haziran Pazar günü şile turumuz olucak günübirlik kesin katılıcak olan kimler var ? Forum sayfasında yeni bi topic olarak da açıcam bu konuyu akşam kesin gelicekler bana isim yazdırsın

Geri