arkadaşlar köprü geçişine kimler geliyor.bir liste yapsak.yanımızda olması gerekenleri sıralasak.iletişim bilgilerimizi paylaşsak.bir gönüllü lazım organizasyon yapmak için.
Engin abi, Pendik iskele de buluşuyoruz yarın sabah. Yaklaşık 7-8 kişi çıkacağız Pendik'ten. Maltepe, Küçükyalı'dan katılacak arkadaşlarda olacak. Yol da bize kaynak olacaklar. Kask zorunluymuş. Bilgin olsun.
Bende bugün Yaşar Aganın 6-7 metre arkasında otomatiğe bağlamış giderken, dalgınlık yüzünden yol üstündeki 1.70cm'lik sert dubaya gömdüm. Bisiklet dubaya çakıldı ben gidonun üstünden uçma suretiyle 2-3 takla atarak 4-5 metre sürüklendim. Bisiklette maşallah çizik bile yok benimde çok şükür sadece sağ ayak baş parmağım incindi. Kırılmış olmasından da şüphe etmiyorum değil ama oynatınca acı olmuyor. Velhasıl şuan buz tedavisi yapıyorum ve dinleniyorum. Yarına geliyorum inş. Olmadı topuğa baskı uygulayarak pedallarım.
Facebook grubumuzu ziyaret etmenizi, hatta grup üyeliği için başvurmanızı bekleriz. Etkinliklerimizi, fotoğraflarımızı daha hızlı bir şekilde paylaşabiliriz. Aşağıda yer alan bağlantıdan giriş yapabilirsiniz.