Scudo Sports

Pendik

Atilla hoş geldin.Salcanodan korkmana gerek yok.Ben Asrto 242 sd kullanıyorum.gayet memnunum.Bir akşam tura çıktığımızda pendikte buluşur inceleyebilirsinde.
selamlar.bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Atilla.C
Scudo
Geliyorum Yalnız dönüşte PAB'ye (perşembe akşamı bisikletçilerine) katılacağım. Jetleyecez beraber :D

Akşam üzeri 19.00-19.15 gibi Pendik idoda olabilirim. Bugün hava bencede çok güzel. Hafif serinlikte var. Yalnız, arkadaşlar akşam dönüşte karanlık sorun oluyor mu? Bende akşam için far takımı yok hep aklımda ama bir türlü sonuçlandıramadım yakın bir zamanda çözüm bulacağım.

@Oğulcan Yürek

Hoş buldum çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Tavsiyelerinize uyacağım elimden geldiğince ancak gönül istedi bir kere. Ayrıca zevk meselesi mtb daha çok benim zevklerime hitap ediyor tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için..

@Engin EŞ

Engin abi çok teşekkür ederim ilginden dolayı. Gördüğüm fotoğraflarda kadro öyle kötü kırılmıştı ki korkmadan edemedim ciddi durumlar doğurabilir bu tarz şeyler muhakkak ki. Çok isterim sizinle tanışıp tavsiyeleriniz dinlemeyi salcano hakkında. Ancak ömerin dün bana gösterdiği carraro da kafama girdi şimdi :D . Artık sizin tavsiyelerinizle bi model beyeneceğim.

@Sedat Şencan

19:00'da İDO'da olacağım.

Engin abi, eğer dizde ve kaslarda zorlanma olmazsa geri dönüşümde seninle birlikte tekrar Bostancı yapabilirim. Konuşuruz tekrar.

akşam 7 de çıkıyomusunuz ona göre ben şimdi üsküdara gidicem dönüşünüze yetişebilirim :D

Yaşar olur inşaallah.Sen gençliğin verdiği enerji ile ile 2 tur yaparsın.hem ben yavaş gidiyorum.yorulmayız.
hem bir de semaverden gece çayı içeriz.:)

• Beğen
Tepkiler: Yaşar Vurmaz
@Engin EŞ

Vay arkadaş ya biz bi turu ah vah yapıyoruz adamlar tur bindiriyor :)
Yaşar'a ortak olarak Efe den de bi atak bekliyorum "abi gaza geldim bende 2.tura dönüyorum diye" :D

Kanı kaynıyo gençlerin :D

Şimdi kızıştı ortalık. Efe'yle beni kıyaslamayın abi.

Ertem Şener, Efe için söylüyor:

- Efe, yeryüzünde kanatları olmadan uçan tek canlı. :D

Gaza gelince oluyor birşeyler, onun dışında ne uçması..
Ha bugün PAB'cilere yetişmek için uzaya çıkmam gerekecek, ayrı konu.

arkadaşlar ikinci tura pedal çevirecek tüm ekibe çaylar benden.:)

Kartal' dan kaçta geçeceksiniz? bende katılmayı planlıyorum.

@Oğulcan Yürek
selam oğulcan kron xc 250 gayet güzel bir model kadro garantisi ömür boyu mekanik parça aksamıda 5 yıl lastiklere gelince yol lastiği takmanı öneririm büyük fark göreceksin ...

selam ersin yaklaşık 4 saat önce ömerle kadıköye gittiğimizde yol lastiklerine geçtim büyük fark var arada çok rahat , önerin için teşekkürler :)

Geri