Scudo Sports

Pendik

Biz de mümkün olduğunca her akşam çıkıyoruz. Saat 19:00'da İDO önünde buluşuyoruz. Yarın akşam için ben çıkacağım. Müsait olursanız beklerim.

Scudo
Sevgili Pendik'liler hepinize selamlar. Öncelikle böyle kapsamlı bir forumda Pendik'lilerin bu kadar aktif olmaları çok hoşuma gitti. Ben bir ay içerisinde kendime uygun bir bisiklet alacağım (hala karar vermiş değilim tavsiyelerinize açığım). Sınavlarım dolayısıyla ertelemek zorunda kaldım. Sizlere katılmak isterim benim için sizlerle tanışıp Pendik-Caddebostan turu yapmak çok iyi olacak. Bir kaç gündür başlık altındaki yazılarınızı okuyorum yanınızda olup tura katılmayı çok istedim fazlasıyla imrendim diyebilirim. Herkese kazasız belasız turlar. Tanışmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Ömer Soykan
Aramıza Hoşgeldin Atilla,

Bende forumun yeni üyelerindenim. Pek canlılık yoktu burada. Ama arkadaşlarda sağolsunlar ilgili davranıyorlar ve gerçekten ölüyü dirilttik diyebiliriz. :D Tabi bu senin gibi bir çok arkadaşımızın katılımıyla daha güçlenecek, mümkün olduğunca da hep birlikte bisiklet kullanmanın keyfini yaşayacağız. En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle.

Görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: Atilla.C
Çok teşekkür ederim. Tamamen dışarıdan bakan birisi olarak söylüyorum hakikaten sıcak bir ortam var. Foruma üye olmamın sebebi bu başlık diyebilirim Allah bozmasın. Ufak tefek sorularım da olacak size zamanı gelince hele bi alacağım marka ve modele karar vereyim de. Okuduğum her başlıkta kafam biraz daha karışıyor ne yapacağımı bilemez oldum.

Bende öyleydim. Sana tavsiyem öncelikle kullanım amacına göre uygun bir bisiklet seçmek. Şehir, dağ vs.. Ondan sonrası ki, bence en önemlisi bütün bisiklet modellerinin hepsini incele. Zamanın olursa canlı olarak gör. Beğendiğin, ruhunu yansıtan bisikletleri burada paylaş, teknik anlamda da fazlasıyla destek alabilirsin. Sonra kararını ver ve fotoğrafını paylaş. :D

Hepsi bu!

Hoş geldin Atilla. Seçim yapmanda yardımcı olabilirim bütçeni belirtirsen. Bisiklette istediğin özellikler, kullanacağın yolda önemli.

Kafamda Salcano 212 hd vardı. Doğayı seven biri olarak yalnızca Pendik-Caddebostan turlarıyla kalmayacağımı biliyorum. Yeri gelince araziye de çıkacağım ama biraz önce bir başlık okudum Salcano'dan korkmaya başladım. Kadrolarında ciddi hasarlar meydana gelmiş ve bu sorunu paylaşanlar tamamen Salcano'nun hatalı olduğunu söylüyorlar. Bütün fikirlerim değişti. 1.84 boyum 80 kiloyum belki sizlerden birisi karar vermemde bana yardımcı olabilir. Tavsiyeleriniz her zaman açığım.

@Ömer Soykan

Merhaba Ömer kardeşim hoş buldum. Diğer mesajımda bisikletten beklediklerimi yazdım. Bütçem ise 500 tl idi şimdi 650-700 tl'ye kadar çıktım.

Ben yardımcı olmak isterdim. Fakat, donanım olarak pek bilgim yok. Bu zamana kadar sadece sürücülükle yetindim. Donanım için çok fazla okuyup araştırmadım. Yeni bisikletim ile donanım olarakta kendimi geliştireceğim. Bu başlık altında olmasada diğer bölümlerde ister yeni bir başlık açarak, ister daha önce açılmış benzer bir konuya yazarak teknik bilgiye sahip birçok kişi sana yardımcı olur.

Bu gecelik mesaim doldu. Görüşmek üzere,

Araziye çıkacağım diyorsan sana MTB lazım. Bütçene uygun en iyi bisiklet Carraro 419 Grunge. (link)

Ekleme yapayım: Eğerin vaktinin çoğunu, yani %90'ını asfalt üzerinde geçireceksen ve %10 zamanda gireceğin arazi de hafif olacak ise amortisörlü bir şehir bisikleti alman görüşündeyim. :)

• Beğen
Teşekkür ederim Yaşar iyi geceler görüşmek üzere.

Ömer sana da teşekkür ederim çok hoşuma gitti bisiklet. Bir sorum olacak Salcano Astro 210 v yada Astro 212 hd tavsiye etmez misiniz? 210 v kullanma şansım oldu hoşuma da gitmedi değil aslında.

Astro 210v'nin vites sistem kalitesi düşük, 212'deki hidrolik disk fren senin için gereksiz ağırlık bence. Yarışa katılmayacaksan, çamurun içine girip çıkmayacaksan, sağanak yağışta kullanmayacaksan kaliteli pabuçları olan bir V frenli sistem yeterde artar bile. :)

Üstteki mesajıma ekleme yaptım. Ona bir örnek model vereyim. (link)

Son gösterdiğin bisiklet de güzelmiş ama zevk meselesi mi desem ne bileyim mtb biraz daha hoşuma gidiyor. İnsanın biraz da beğendiği şeyi alması gerekiyo malum ama tavsiye için teşekkür ederim. Ömer sana bişey daha soracağım bu gösterdiğin Carraroyu Pendikte yada Pendik civarında canlı görebileceğim bildiğin yer var mı?

MERKEZ BİSİKLET CEVDET BAŞ : 216 3545912 PENDİK
ŞİRİN BİSİKLET : 216 4882868 KARTAL

Son gösterdiğim bisikletin lastikleri ince ve jant 28" yani daha büyük. Bizimkiler gibi. :D Düz yolda avantaj sağlar. Neyse senin tercihin önemli sonuçta. Üstte verdiğim 2 adres en yakın bayiler.

Size yetişmek zor olacak desene :D . Ben sana tekrar çok teşekkür ediyorum Ömer yardımların için. En yakın zamanda tanışmak dileğiyle.

Bu arada; (SUNTOUR 26"SF11-XCT DİSK MLO 100mm1.1/8"BEYAZ) yolladığın Carrarodaki maşa kilitlemeli mi?

• Beğen
Tepkiler: Ömer Soykan
Atilla öncelikle aramıza hoş geldin Ömerin'de dediği gibi amortisörlü şehir bisikleti alman senın ıcın daha faydalı olur ben yaklaşık 26-27 gün önce Kron XC-250 aldım bisiklet çok güzel fakat böyle gruplarla felan çıkınca seni yorabiliyor çünkü millette ince yol lastikleri var ve bisiklet hafif :) Ben şimdi 2.olarak bi yol bisikleti almayı düşünüyorum haziranın sonuna doğru mtb alma demiyorum al ama şehir veya yol bisikletleri senın ıcın daha avantajlı olur.Ha fiyat sormuştun ben Xc 250 yi 540 civarı bişeye almıştım son fiyatları ne bilmiyorum zam gelicek diyorlardı.
İyi Günler

• Beğen
Yaşar çıktım ama geç çıktım.arayan olmadığı için bir tuzla yaptım sonra mahallede 10 tane rampası olan uzun sokak var.birinden çıkıp öbüründen indim.2 defa tekrarladım.baya iyi geldi.bu akşam çıkacağım ama yine geç çıkacağım.malum benim çalışma saatim uzun.

Geri