Scudo Sports

Pendik

0534 418 69 69 ben şimdi çıkıyorum yavaş giderseniz eğer sizi yakalayabilirim birisi arasın beni haberleşelim kurtköyden gelicem

Scudo
Yanımızdan yarışçılar geçti. İçim gitti içim... Bir süre takıldım arkalarına, sonra gruba geri dönmek için yavaşladım :D
Güzel turdu, daha nicelerine inşallah.

1. grup 42-43 gidiyordu, 2. grup 30-35 gidiyordu ikisini de ölçtüm. Onlardan daha hızlı eve kadar giderdim. Ama anca beraber kanca beraber kendi grubunu bırakmak olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Soykan
Ben sizden ayrıldıktan sonra Engin abi aradı. Onunla da tekrar bostancı yaptık. Bostancı da çay içip birazda sohbet ettik. 00:15'te eve girdim. :)

Teşekkürler Engin abi,

Bu arada 19:00 ekibine de selamları var. Hep birlikte bir yolculuk yaparız umarım.

Yaşar benim için tekrar o yorgunlukla eşlik ettiğin için teşekkür ederim.tüm takım arkdaşlarıyla tanışmak isterim.Köprü geçişi yapabilirsek daha erken tanışmış oluruz.hepinize sağlıklı günler bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Yaşar Vurmaz
köprü geçişi için pazar sabah 07.00 da pendik iskelede toplanıyoruz zaten tanışmış oluruz :)

inşaallah.bu arada Oğulcan Ertan abinin kıymetini bil.pardon Tanışıyorsunuz değilmi.

Tanışıyoruz Engin abi tanışıyoruz hatta komşu sayılırız aramızda 1 sokak var , haftasonlarıda onlarla çıkıyoruz zaten :)

Selam arkadaşlar, burası oldukça canlanmış :)

Pazar sabah bir aksilik olmazsa bende geliyorum. Taksimden Anadolu yakasına 2.geçişim olacak. Fransa bisiklet turu gibi renkli bir organizasyon, orada olmamız lazım:)

• Beğen
Tepkiler: Yaşar Vurmaz
bu akşam 21 den sonra pendik bostancı süreceğim.Gelmek isterseniz 0532 603 83 73
hayırlı akşamlar.

selam pendikli arkadaşlar uzun zamandır foruma girmemiştim genelde akşam üzeri 18.30 gibi kaynarca sahilden cadde bostana kadar gidiyorum bu mümkün olduğunca her akşam tekrarlanıyor pendik grubunu toparlarız bi akşam pazar köprü geçişi için işim müsayit olursa geleceğim 5. geçişim olacak şimdilik bu kadar görüşmek dileğiyle iyi geceler olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer Soykan
Geri