Scudo Sports

Pendik

Scudo
Evet. Bir dahakine yoldan gitmeyi düşünüyorum. Yol kenarı piknikçileri ve cam kırıkları başa bela.

belirttiğiniz sebebten sahilde sürmeyi sevmiyorum.pendik-maltepe arası sıkıntılı çoğu zaman.kocaeli kadar olamadık.adamlar bisiklet eğitim parkı bile yaptılar bisiklet yollarıda mükemmel.acaba izmite mi gitsek bisiklet dürmek için,.

işlerden vakit bulupta bir tanışmadım sizlerle.pendik'in neresinde ikamet ediyorsunuz ?

@Engin EŞ

Engin abi,

Bende seninle tanışmak istiyorum. Beraber pedallayalım bak nasıl kapatıyoruz sağ şeridi. Ben dün tartıştım bir otomobil kullanıcısıyla. Gerçi hergün çıkıyorum, hergün olay. Ben mi tersim diğer insanlar mı anlam veremiyorum. :) Hiç saygı yok. Bisiklet yolunu pek kullanmıyoruz Sedat abi, Efe ve ben. Ama ona rağmen bisiklet yolu da yuruyen canlılar ile kapatılmış durumda. İnsanlarımızın kültür, ahlak seviyelerinin gelişmesi için sanırım uzun yıllar beklemek gerekecek.

@Yaşar Vurmaz

İstanbulda durum böyle diğer illerin halini siz düşünün:S ben de çok sorun yaşıyorum arabalarla sanki tapulu mallarıymış gibi kullanıyorlar devletin yolunu. Şunu unutmasınlar ki araba yok iken bisiklet vardı ;)

• Beğen
Tepkiler: Engin EŞ
yetişebilirsek katılırız size. tuzldan pendik istikametine gideceğiz ancak size yetişemeyebiliriz.

@Yaşar Vurmaz

bizim belli olmaz hocam. iş çıkış saatlerimiz belli olmadığından saat veremiyorum. siz beklemeyin. biz yetişirsek geliriz. ama topiği takip edeceğim. fırsat buldukça katılacağım.

tam olarak kaç gibi çıkıcaksınız?Ben eve yeni girdim size yetişebilirmiyim bilmiyorum

Geri