Scudo Sports

Pendik

Scudo
selam memo,,topiğin hayırlı olsun,,,,bu arada tebrikler geçen pazar iyi bi derece aldın 5 inci olmak iyi bi derece orda bayağı adam vardı ,,,,,birincilik hayal değil senin için aydos artı çekmeköy etaplarında çalışırsın ,,,,,,,,,,,,şimdi 8 ocakta bi adet daha var gene çekmeköy hava iyi olursa geleceğim ayrıca etab aynı olursa senin için kolay olur çünki biliyorsun güzergahta daha önceden çalışma yapmak avantajlı,,,

@Kudret Kurtcebe

Sağol kudret abı aslında ben orda 4. oldum adamlar bana 1 tur fazla attırdılar. önemı yok yarın gece yarışınada katılacağım. Kaynarcadan Güngör Turan diye bi tanıdığım var iyi basıyor onla çalışıyoruz. Şuan perromasnım gayet iyi sadece tecrübe edinmem gerek. :)

@Mehmet Ser

parkuru gezdim bu iş bizim o bıçkıdere olayları gibi değil arazi çok sert üstelik ora için çok çalışma yapmak lazım bi de biliyorsun insanları o dar yolda geçmek için bağırıyorsun öndeki adam bi yalnış hareket yaparda senin yolunun üzerine çıkarsa aynen çarpışma bi de ona dikkat etme olayı zemine dikkat ,,zor iş vesselam,,,,

memo topiğe gel,,,,kadrodasın ayın 20 mayısına daha çok var gerçi kartepe otel 188 km bostancı- maşukiye -kartepe otel-suadiye rahmiye - gölcük-karamürsel-topçular,,ocak şubat mart nisan mayıs aylarında 160 km lik etap çalışmaları yapılacak bıçkıderede ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Geçenki bo-ce yarışında kaza yaptım işte bu yüzden. Solundayım diyorum sola geçiriyor beni ağaçların üstüne attı. bisikletin sele ayarı felan bozuldu devam edemedim.

@Mehmet Ser

memo acemi çok ,,çekmeköydede aynı durum iki aylık bisikletçiler yarışa giriyor antremansız gerisini sen düşün artık,,,

@Kudret Kurtcebe

Aynen acemisi çok kötü. Allah yarışta kimseyi Acemiye Rast getirmesin :)

selamlar,
havalar soğudu bayadır görüşemiyoruz. şansa da hafta sonları hava daha da kötü oluyor. ilk fırsatta tur yapalım paslandım iyice..
görüşmek üzere..

geçen altuğda aradı binelim diye bu pazar hava yağmursuz olursa binelim turgay...

ya arkadaslar ozledım sızı valla.bısıklet olmasa da bı ara bır araya gelıp kahve fılan ıcelım uygun oldugunuzda.

Kurtköy grubu selamlar ;

Ben de Kurtköyde oturuyorum. Yaklaşık 9 aydır buralardayım ama henüz birlikte pedallayacak birilerini bulamadım. Yaz ayında formula pistine kadar gidip geliyordum, ancak havalar soğuyunca bu minik turlarda bitti. Yine bir kaç kez Pendik sahile kadar inip sahilde tur yapmıştım. Ama geri Kurtköye çıkış bildiğiniz gibi epey bir performans istiyor. Eğer havadurumu müsait olur da bir tur yaparsanız size katılmak isterim. İletişim adresim : muratuste@gmail.com. Her zaman foruma girme şansım olmuyor. Herkese iyi Pazarlar ve dinlenceler.

turgay geçen aramışın geç gördüm kusura bakma arayamadım... havanın güzel olduğu bir pazar haberleşip çıkalım melih ve murat arkadaşlar selamlar biz yazın hemen hemen her akşam çıktık hatta hafta sonları uzun turlar yaptık..inşallah birlikte de turlama fırsatımız olur...

Selam abiler.. Havalar düzelir düzelmez akşamları çıkalım yine ne dersiniz? Benim pazar günleri hava güzel olursa uzun turlarım var, mesela 150 km falan. Ertan abi yazın her akşam toplanalım herkesle güzel turlar olsun. En yakın zamanda görüşmek üzere. Yeni katılan arkadaşlara selamlar...

İnşallah :) Çoktandır pas tutmuştum. Herkesin ortak fikri sanırım havalar güzelleşince :) Haberleşelim mutlaka. Selamlar.

Benim en kısa zamanda işi değiştirmem lazım bisikletin yüzünü göremiyorum.Profildeki son hali değil zaten.En kısa zamanda topladığım aşkımın resimlerini çekip yükleyeceğim.Yurtiçi tır şoförlüğü yaptığım için hiç vakit bulamadım.Bu sayfaya o kadar yorum yapmama rağmen kısmet olmadı sizlerle tanışmak.İNŞAALLAH yakın zamanda görüşürüz.ALLAH a emanet olun.kendinize iyi bakın :)

Geri