senin yaptığın bu turu ramazandan önce yaptık salih ve bu haftada aynı turu yapmayı planlıyoruz çok güzel yerler araç yok su bol köy çok...güzel yerler bakalım hayırlısı....
Evet Arkadaşlar Bu Pazar Sabah Saat:6:00 Da Ayvacı Parktan çıkış F1 üzeri Vacık Köyü Kahvaltı Ve Bol Inişli Ve çıkışlı 100 Km Tur....
1.ertan
2.süleyman
3.erdinç
pazar günkü turumuz için herkeze teşekkürler ayaklarınıza sağlık resimleri turgay paylaşır artık.. bu arada yolun yarısında tolga kardeşimizle tanışdık döünüşü beraber yaptık. tolga memnun oldum artık bir dahaki turlarda görüşmek ümidiyle saygılar...
Ben de tüm arkadaslara tesekkur ederım.Guzel bır gun ve eglencelı bır tur ve en onemlısı kazasız belasız bır tur oldu.Insallah yıne bırlıkte tur yaparız.Ertan abı ıznık olayını gundemde tutalım...
turgay allah sabır versin.. tolga iznik turuna programım olmazsa gekmek istiyorum.. bu cumartesi sabahtan öğlene kadar vaktim var pazar günkü turu molasız yapmak istiyorum işi olmayanı beklerim.....saygılar.
Arkadaslar degerlendırsın,havalar bozmadan yapalım abı.Pazar gununden cok daha rahat guzergah.Erken cıkarak rahatca turu yaparız.Ben cumartesı gunlerı calısıyorum maalesef.
Pazar günkü turun tekrarını ve yeni rotaları belirleyelim yollar bizi bekler Katılan bütün arkadaşlara bende teşekkür etmek istiyorum. Hiç bu kadar zevkli olacağı aklıma gelmemişti. Başlamadan önceki, yolu tamamlayamayacağım gibi bir endişemin de ne kadar yersiz olduğunu gördüm....
Ertan dostum senınkıler bu pazara sıcak bakmıyor.Pazar ıcın sız bısey dusunuyomusunuz?Ben cumartesı calısıyorum.3pazar daha devam edecegım.Ekım ayının ıkıncı pazarından ıtıbaren katılamayacagım.
Altuğ çıkıyor galiba cumartesi. Ben arada bir çıkabileceğim. Maalum başka şeylere de zaman ayırmak gerekiyor Ama bu akşam F1 'e çıkıyoruz. Katılanlar el kaldırsın... Bu arada Tolga, hayırdır sen niye Ekim'den sonra yoksun ki?? Turlar yeni başlıyor