Scudo Sports

Pendik

Altuğ Tekrar Hoş Geldin Yarın Akşam Yani Pazartesi Akşamı çıkalım Yine Gittiğimiz Gibi F1 In Yukarısına çıkalım Dönelim Saati Süleymanla Da Konuşayım

Scudo
@Süleyman KARAKAYA

Gerçekten sanırım dediğin gibi oldu bu iş :) Bu arada Bandırmada kadroyu boyattım oldukça güzel oldu. Kalan parçaları halletmem gerek. Ertan Abi Gönen'e gitti mi?

• Beğen
Tepkiler: Süleyman KARAKAYA
Yeni katılan arkadaşlara da selamlar. Grubumuz ve çevremizdeki bisiklet severler giderek artıyor. En kısa sürede bende turlara katılmayı iple çekiyorum...

Bu akşam güzel bir tur oldu. Altuğ abide fena sayılmaz yani.. Bir kaç haftaya iş tamam herhalde :) Ertan abi en kısa sürede biraz kalabalık grupla göçbeyli yapsak ve viaporta dalsak iyi olur valla

Evet bu aksam guzel bir tur oldu turlara devam erol gonene cuma aksami gidip pazar aksami donecegim sen bisikleti bandirmada topliyacaksin herhalde onumuzdeki hafta geliyorsun sanirim grubu cogalticaz suleyman tabii kondisyonuda yarin aksam kalkis saat 7 altugun site onu hadi erol cabuk gel

Hafta sonu istanbuldayım kısmetse. C.tesi yada Pazar günü yola çıkıyorum inşallah. Burada kardeşimin eski bir bisikleti vardı onunla biraz turladım, yıllardır bisiklete binmediğimden 3 km de daha pilim bitti :) Ama ne özlemişim bisikleti...

• Beğen
@Süleyman KARAKAYA

Bayağı zorlandım ama gerçektende iyi tur attık, kiloyuda ikili rakama indirmişim eve geldim tam 99.99 çıktı :) böyle giderse üç haftaya kalmaz 95'e inerim performansta artar yolları uzatırız....

• Beğen
Bu aksamda tur cok iyiydi ayaklariniza saglik arkadaslar altug kg kaca dustu

evet bu akşam bir değişiklik yaptık f1 değil sahilde biniyoruz hadi hayırlısı

Evet Arkadaşlar 17/07/2011 Yani önümüzdeki Pazar Günü Kısmetse Kurtköy Yenişehirden çıkıp şileye Tur Yapıyoruz... Haberiniz Olsun...

Bende Pendik Doğu mahallesindeyim.Bisiklet aldık ama doğru düzgün binmek nasip olmadı :) Memlekete gidicem,yoksa şile turuna katılırdım benim düldülle :)

biz hafta içi hemen hemen her akşam 19:00 da f1 e çıkıp geliyoruz ne zaman katılmak istersen buyur gel katıl...

Merhaba Yenişehir. Merhaba arkadaşlar. Ben geldim. ;)
Bisikletimin bu hafta hazır olmasını bekliyordum ama maalesef bitmeyecek gibi görünüyor. Süleymancım, Şenol Bey bisiklet parçalarını bugün bildirdi ama maalesef istediğim fiyatlara yakalayamadık zaten bu nedenle biraz daha uzayacak işim. Ertan Abi sende 17 si için Şile turundan bahsetmişsin ama maalesef ben katılamıyorum, bisikletim bitmediğinden ve bitseydi bile benim için epey uzak bir mesafe olurdu yeni başlayan biri olarak :) Diğer arkadaşlara da selamlar...

Sağlık Olsun Erol Ama Sıkıştıralım şenolu Hafta Sonuna Yetiştirsin Daha 6 Gün Var....

@ERTAN ÖZ

Öyle de abi fiyatlar için 1 hafta araştırdı ve piyasa fiyatları ile aynı ben kabaca baktığım fiyatlardan bi farkı yoktu. O nedenle çok da aceleye getirip pahalıya toplamak istemiyorum. Zaten 450 - 500 TL arası masraf yaptım kalanlar için de bi o kadar yapmak istemiyorum. O nedenle birazda ben araştırıyorum şimdi. En kısa sürede bitirmek için elimden geleni yapacağım. Bu arada akşamları Formulaya gidiyor musunuz? Kimler oluyor??

Geri