Scudo Sports

Pendik

ben bugün yayayım Ertan cım. o sebeple dönüşte spor işini halletmiş oluyorum.size iyi sürüşler. yarın da ege benimle dolayısı ile arabaylayım. yarın akşam takılırsanız gelme durumum olabilir ama. sen ne yaptın yol bisikleti mevzusunu? geçiyor muyuz??::))

Scudo
Dogan biz suleymanla bugun ovacik koyune gidip gelecegiz yarin aksam da suleymanla konusayim yine gidelim benim icin farketmez biliyorsun yol bisikletine gelince bu sefer acele etmiyecegim cunku iyi birsey almak istiyorum yarin telefonlasiriz aksam turu icin

• Beğen
Tepkiler: Süleyman KARAKAYA
bu akşam ovacık köyünden döndük far yok stop yok ışık yok durmakta yok süleymanla güzel bir tur yaptık turgay resim çekecektik fakat her yer karanlıktı ama çok güzel tur oldu bir tek göçbeylide durduk su için sonra rampalara devam süleyman ayaklarına sağlık saol kardeşim doğan yarın akşam birlikte yapalım bu turu istersen ama erken çıkalım karanlığa kalmıyalım iyi akşamlar....

Turgay Bey öncelikle geçmiş olsun.. İnş en yakın zamanda sağlığına kavuşursun ve beraber turlarız. Ertan abi, Erol abi ve Doğan abi sizleride tanıdığıma çok sevindim. Bugün biz Ertan abiyle göçbeyli köyünü falan gezdik iyidi. Biraz karanlıktı ama olsun :) İnş. hep beraber katılırız turlara. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@ERTAN ÖZ

Ertan abi asıl ben teşekkür ederim abi doğanın güzelliklerini tekrar yaşattığın için. Evet bencede karanlığa kalmayın hem soğuk hem ağustos böceklerinden başka ışık yok.. :) Turlara devam abi sonuna kadar...

güzel olmuş babalar. bu akşam maalesef benim bir programım var(mış!). pazar sabahı artık takılırız Ertan. Gelecek tüm diğer arkadaları da bekleriz. Atlantis in önünde 06,00 hareket::))

Kanka Cumartesi Akşamından Yatılı Misafirim Var Sabah Kahvaltıya Kalacaklar Ben Gelemiyeceğim

Süleyman dün söylediğin Efor bisiklete gittim. Sağolsun oradaki Şenol Bey'de çok ilgilendi ve istediklerimi çıkarıp ona bildirmemi söyledi. Bugün itibariyle kendisini arayıp ilettim ihtiyaçlarımı. Bakalım iyi fiyat verirse onunla halledeceğiz eksik parçaları. Bu arada bisiklet şimdiden 450 - 500 TL ye çıktı eksiklerle herhalde 700 TL'yi bulacak ya :)

• Beğen
Tepkiler: Süleyman KARAKAYA
Yarın Bisikletle Gidersen şirkete Haber Ver Geleyim Doğan Gerçi şu An Yağmur Yağıyor Ama Yazışırız Artık...

arkadaşlar bu akşam ki turum da bir arkadaşla tanıştım ALTUĞ grubumuza katılmıştır hayırlı olsun HOŞGELDİN ALTUĞ...

@Erol GÜLER

Şenol abi elinden geleni yapar abi sıkma canını. Sıfır alsaydın daha iyidi be abi o ne öle 700? :) Harcı borcunu geçecek :D

@ERTAN ÖZ

Teşekkürler Ertan abi beraber nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah... Bu arada Altuğ Bey hoşgeldin aramıza. En yakın zamanda tanışmak ümidiyle. İyi akşamlar

Süleyman Msn Kullanıyormusun Kullanıyorsan özelden Adresini Göndersene

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz cuma günü tesadüfen Ertan beyle tanıştım ve kendisinin tavsiyesiyle bu foruma üye oldum. Forumlarla pek aram iyi olmadığı içian biraz gecikmeli olarak cevap yazabiliyorum. Ben yenişehirde oturuyorum bisiklete son 3 haftadır biniyorum haftada 6 gün genelde akşam üzeri 18:00 civarı çıkıyorum. Toplu gezilere sevinerek katılırım. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle. Altug

Geri