Scudo Sports

Pendik

bisklete binmke istersen bende yedek 1 tane var istersen veririrm haberin olsun...

Scudo
@ERTAN ÖZ

Gönen'e mi? Vay be birde hemşeri mi çıktık? Bende bizim çocuğu 1 hafta Bandırmada bırakacağım bu bahaneylede oralarda tatilde olacağım Bandırma - Erdek falan... Eee oradan geçerken falan gel buyur Bandırmayada. Numaram 0535 254 56 65

akşam görüşelim erken çıkıyorsanda orhanılya doğanın yanına gideceğim ordan f1 in ordan döneceğiz istersen gel hem tanışmış oluruz yok erken çıkamam dersende gelince telleşiriz hatta süleyman beyide ararız hep beraber tanışmış oluruz...

Tuzla tarafında çalışıyorum. Saat 18:00 işten çıkıyoruz. 18:30 da oğlanı anaokulundan alıyorum. Çok isterim ama bisikletim yok şuan ve hanım da işten dönünceye kadar çocuk benimle. Akşama haberleşelim şuan telefonumda şarj yok akşama ararım... Ne kadar olumsuz şey yazmışım mesajıma bakınca :) Tanıştığımıza çok sevindim akşama konuşuruz...

bisiklet önemli değil bende fazla dan var 2 tane

@ERTAN ÖZ

Teşekkür ederim. O halde bende katılmak isterim ama saat sizlere uyarmı? 8 den sonra çıkabilecek durumdayım. Siz kaçta görüşeceksiniz diğer arkadaşlarla?

selamlar
kısa bir süre önce postu deldirdiğim için bir süredir maalesef bisiklete binemiyorum. ama grubumuzun büyüdüğnü görmek çok güzel. en kısa sürede aranıza katılacağım inşallah. şimdilik benim yerime de turlayın:)
Ertan abi fazla zorlama arkadaşları:)
saygılar..

Vay kardesim nerelerdesin sen bir an once sagligina kavus yenisehir grubunu cogaltiyoruz cok iyi arkadaslarla tanistim hemde cok yakin oturuyoruz insallah daha da cogalicaz bir an once aramizda gormek istiyoruz kendine ii bak kardesim bu arada aksam ki tur iyiydi suleyman yarin aksam telefonunu bekliyorum haberin olsun SAYGİLaR

• Beğen
Tepkiler: Turgay Gürses
@ERTAN ÖZ

abi turlarınızdan güzel fotoğraflar paylaşın da ben de gaza geleyim daha çabuk iyileşeyim:)

Herkese günaydın. Dünkü buluşma için öncelikle Ertan ve Süleyman arkadaşlarıma teşekkür ederim. En kısa sürede grubumuzun diğer üyeleriyle de tanışmak istiyorum. Bisikletimi de ayaklandırır ayaklandırmaz sizlerleyim... Selamlar

Selam arkadaşlar,

Süleyman tanıştıgımıza memnun oldum dostum. inşallah birlikte uzun turlara da çıkarız.

Ertan baba, tur fena değildi. ama sanıyorum Süleyman ın Merida' sındaki tecrübenden sonra artık yol bisikleti rüyalarına şimdiden girmeye başlamıştır::))

Turgay cım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz. Önce sağlık.sonra sağlıklı kalmak için bisiklet.

Erol selam, en kısa zamanda tanışmak umudu ile. bisiklet mesele değil ,Ertan da birsürü var hocam. önemli olan niyet ve istek bizim grupta.

eee Ertan artık bence ekip de ufak ufak toplandıgına göre bu turları düzenli bir hale getirmenin vakti gelmedi mi baba? mesela her salı & cuma atlantis-f1-göçbeyli-atlantis (50 km), 18,30 hareket vs gibi. ne dersiniz? Pazar sabahları da gelebilenle Kurtköy-Bostancı-Kurtköy (70 km).

yorumlarınızı beklerim.

kolay gelsin herkeze.

d.a.

Merhaba Doğan,

Süleyman'ın Merida sadece Ertan'ı değil beni bile etkiledi. Ama hayran kalınmayacak gibi de değil yani. O hafiflikte bir bisikleti ilk defa görüyorum ben. Bu arada Maaşallah diyelim nazar değmesin ;) 1 hafta yokum ama Temmuzun 11 inden sonra mahalledeyim. Bahsettiğin gibi düzenli olacak şekilde turlara EVET.

- Turgay arkadaşım sanada geçmiş olsun kusura bakma atlamışım seni.

Selamlar

Bu aksam 7:30 dan sonra suleymanla cikiyiruz gelmek isteyenler biletlerini giselerden alabilirsiniz.......

Geri