Scudo Sports

Pendik

Scudo
Temmuz ayının 2. - 3. haftası gibi benim bisiklet de çalışır durumda olacaktır. Bende aranızda bulunmaktan mutlu olurum. Yenişehir / Pendik

Selam arkadaşlar.

Düzenli bir şekilde ben de binmeye devam ediyorum ama sanıyorum vakitleri tutturmak oldukça zor. Ertan en güzelini yapıyor ve her akşam vakit ayırabiliyor. Ben de haftada 3 gün Kurtköy-Orhanlı ( ev-iş) yapıyorum, dönüşte de f1 üstünden gidiyorum. Her sefer ortalama 35 km oluyor. ama grup olup da hafta içi bir akşam saat belirlenirse seve seve katılırım.
selamlar,
d.a.

Ben Hafta Içi De Bisikleti şirkete Getiriyorum Bugün Olduğu Gibi Burdan Sahile Inip Kurtköye Gidiyorum.. 1 Akşam F1 1 Akşam şirketten Kurtköy Doğanın Dediği Gibi Grub Olursa Gün Saat Belirleriz. Dahada Güzel Olacağını Tahmin Ediyorum Bu Arada Erol Sanada Hoş Geldin Kanka Msn Açmıyorsun Aç Ta Laflıyalım

doğan bisikletlemi gittin işe burdan direk sana geleyim...birlikte döneriziz eve

yok be abi. yarın nasipse bisikletle gelicem. meteorolojiye uyduk. hava fena dendiği için bisikletsiz geldik. yarın ayarla da akşama da takılırız biraz olmazsa.

@Engin EŞ

Hoşbulduk. Teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede grubumuzdayım... Herkese selamlar

Bu Arada Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar.......

Herkesin kandili mübarek olsun. Ben her akşam 19:30 dan sonra müsaitim. Nezaman isterseniz bana uyar. Siz karar verin. Cep telimi yazıyorum 541 476 68 66

Arkadaşlar bisikletin parçalarını tamamladıktan sonra ince ayarlar veya montajı konusunda Kurtköy - Yenişehir civarında işin ehli bidiğiniz bir bisikletçi var mı acaba? Sanırım bu konuda yardıma ihtiyacım olacak. 10 - 15 senedir bisikletten uzak kalmış birisi olarak :)

süleyman arkadaşım bu gün bisiklete erken binip doğanın yanına orhanlıya gideceğim takribi yenişehirden 5:30 gibi çıkacağım 7:30 dan sonra boşum demişsin uyarsa bugün birlikte gidelim uymaz dersen yarın akşam birlikte 7:30 dan sonra çıkalım hemde tanışmış oluruz...benimde cebim 0532 468 04 05

erol arkadaşım kurtköyde bildiğim 2 bisikletçi var ikiside ii bisikletini topladıktan sonra ararsın beni birlikte gideriz....

bende sağlı ocağının orda çok yakınız demekki....

Evet, gerçekten öyle. Çok memnun oldum. Bu hafta sonu izne çıkıyorum 1 hafta Bandırmada olacağım bu süre içerisinde de bisikletin kalan parçalarını toplayacağım inşallah. Sonra hafif hafif idmanlar umarım sizler uzun yola falan çıkmıyorsunuzdur yoksa beni yoldan toplarsınız herhalde :)

bende önümüzdeki hafta sonu bandırmadan geçip gönene gideceğim.. çocukları orya anneme babama bıraktım... onları görmeye ideceğim....

Geri