Scudo Sports

Pendik

arkadaşlar hesapta olmayan bir tatil çıktı ben pazartesiye kadar yokum..pazartesiden sonra nereye isterseniz gideriz...

Scudo
Bu Arada Isim Bakıyormusunuz Yeni Gurubumuza...

abim iyi yolculuklar,güzel bir tatil geçirmeniz dileğiyle sağ salim bakliyoruz.isim konusundada ben düşünüyorum.

@Engin EŞ

iyi tatiller ertan abi görüşmek üzere,ben henüz bir isim bulamadım

@Engin EŞ

Engin merhaba

Yollarda, ve bisi.severlerle iletişimde faal olmaya başladığını görüyorum ve memnun oluyorum..

Önceki yıllarda bisi.grupları uzak güzergahlara tur düzenlediğinde, dönüşte karanlığa kalacağım için genellikle katılamıyordum.
Çünkü dönüş yolunda Pendik'e kadar benimle pedal basacak bir arkadaş yoktu..

Bisi.ten uzak kaldığım şu 1 sene içinde ( sanki bana inat :D ) Pendik'li bisi.severler çoğalmaya başladı..
Üstelik birbirleriyle iletişime geçip, tanış olup, grup kurma istekleri beni çok sevindirdi..
Şimdilerde bisi.süremiyor olsam da Pendik'li olarak bu grubun içinde ben de varım, elbet bir gün ben de yollara çıkacağım..:)

Gruba ilk isim önerisi benden olsun.. :winkenlux

" PENDİK PEDALŞÖRLERİ GRUBU "

Gruptaki arkadaşlara selamlar..........................................
.
.

.
.

Çok teşekkür ederim Sibel hanım.Kısa zaman da sağlığınıza kavuşup pedal çevirmek dileğiyle.Cevdet beye uğradığınızda bilgim olursa sizi ziyaret etmek isterim.İsim teklifiniz için de ayrıca teşekkürler.Sağlıkla kalın.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: naz34
Zaman 10 Haziran Cuma · 17:00 - 20:00
Yer Pendik istanbul

Oluşturan

Bisikletliler Derneği

Daha Fazla Bilgi
17:00 Pendik Belediyesi Dünya Çevre günü yürüyüşüne iştirak edip sonrasında 18:30 da Atatürk Heykelin de buluşup Maltepe ye sahil turu yapılacaktır.
Bisiklet sevenleri bekliyoruz.
Anadolu yakasındaki tüm arkadaşları bekliyoruz

Katılımlarınız bekliyoruz arkadaşlar

cuma günü olduğu için saat 7 de başlasaymış katılabilirdim. işten 6 da çıyokıyorum. eve git, bisikleti al, pendike geç derken saat en erken 7 olabilir.

Güvenlik yeleklerinizi giymeyi ve farınızı takmayı unutmayınız.

merhaba pendik veteriner araştırmada çalışan amotör bir bisiklet grubuyuz.
şu an için 5 kişiyiz. birkaç arkadaş daha grubumuz katılacak.
şu an için pendik-dragos kondusyon tutmaya çalışıyoruz. teşekkür ederim.

Bende pendik-aydosta ikametgah ediyorum. Sizlerle pek karşılaşmadım galiba. Birde veteriner arastırma derken neresi ?

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@Mehmet Ser

pendik batı mahalle sahilden kartala tam geçerken veteriner araştırma enst. var minübüs yolunda. ben ve arkadaşlar orada oturuyoruz.
daha yeni başladık. pendik dragos yada molalı (33 yaşındayım 15 senedir bisiklete binmemiştim) maltepe yapıyoruz. akşam 21.00 den sonra

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@erdim ozan çakır

Oraları iyi biliyorum mazim çok orda :) Orda bisiklet sürmeniz rahat olur antreman yapmanız için koskoca sahil var. bende sahilde antreman Yapıyorum ama bitimi kötü oluyor :D 7 km rampa çıkıyorum. Böle dediğime bakmayın rampayı severim :)
Bisikletim kırmızı-beyaz-siyah Giant

Bazen. 2 Alternatifim oluyor. penditen taşlıbayıra ordan velibaba ordan şahintepeye geçiyorum yakacıktan ise kartal köprüsü yakacık lisesi. ordan doğa koleji cezaevi velibaba şahintepesi. Bu güzergahı keyfime göre seçiyorum haftada en az 3 gün bisiklete biniyorum işe gidip geliyorum hafta sonları uzun tur ve yorucu antremanlar yapıyorum.

Geri