Scudo Sports

Pendik efor bisiklet şenol bey'e teşekkürlerimi sunarım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Pendik efor bisiklet şenol bey'e teşekkürlerimi sunarım ilgisi,alakası ve dostane ve arkadaşça yaklaşımı için;daha kapıdan girer girmez ne içersiniz demesin'den uğurlama faslına kadar ve aradığım malzemelerin elinde olması nedeniyle;ayrı bir sevinç yaşadım,uygun fiyatları'da cabası.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Scudo
yok mu bu konuya başka bir şey yazacak olan? Bir kaç yerden daha iyi namını duydum buranın.

Namı duymanıza gerek yok bizzat gidin ve böyle bir esnaf varmı gözünüzle görün.abartılacak bir şey yok yıllardır müşterisiyim ve üsküdar'dan kalkıp her zaman yanına giderim.

ilk fırsatta gideceğim, merak ettim gerçekten. Karbon parça fiyatları da çok iyiymiş.

Bende önce kendime daha sonra bir arkadaşıma bisiklet almıştım oradan. Trabzonlu bir abi vardı adını unuttum. Muhtemelen bahsettiginiz kişidir

Kendisiyle yeni tanışmama rağmen harika bir insandır

Şenol bey ve çalışanlardan Maksut bey oldukça ilgilidir. Her konuda yardımcı olurlar. Diğer ismini bilmediğim bir arkadaş daha var uzun boylu o da keza tam bir esnaf ve bisikletçi. Sadece yoldan geçerken ufak bi bakım yapmalarını istedim, ikiletmeden vites ayarı yaptılar hava bastılar ve yağlama yaptılar ücret dahi talep etmediler. Hem esnaf hem bisikletçiler !!!

Geri