Scudo Sports

Pendik-Bostancı hafta sonu turu

serhad

Forum Demirbaşı
Tepki
1.031
19 Nisan Cumartesi günü Saat 8.30'da başlayarak Pendik-Bostancı turu (sahilde bisiklet yolunda) yapacağım.
Katılabilecek olan arkadaş var mı?

(Her hafta sonu sabah Pendik-Bostancı turu yapmaya çalışacağım. Genellikle yazın pazar günleri bisiklet etkinlikleri olduğu için şimdilik cumartesi sabahları daha uygun.
Kartal-Pendik bölgesinde bisiklete binen arkadaşlar katılırsa hafta sonu gezi turlarımızı gelenekselleştirebiliriz.)

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Scudo
Pendik - Bostancı, sahilyolundaki bisiklet yolunu kullanarak, gidiş dönüş 34 Km yapıyor ortalama 20-22 Km yi oturtabilirsen, 1 Saat 50 Dakika civarında turunu tamamlamış olursun, bostancıda 5 dakikalık mola dahil.
son derece zevkli ve rüzgarın yönüne göre, ya gidişte yada gelişte bacaklarının şiştiği bir rota.

Pazar günleri sabah seve seve katılırdım, ancak Cumartesi çalışıyorum ve o saatlerde işe gitmek için yola çıkmış oluyorum.

ya sevgili dostlar,zaten bu yola çıkan ve bilinçli,tecrübeli,saygın arkadaşların olduğu bir grubumuz varken,yeniden tek tek toplanmaktansa gelin pazar sabah saat 8.30 da yola çıkacak mavi tren e binelim.pedal çevirmenin tadını çıkartalım.arkadaşlar pazar sabahı caddebostan migros ilerisi kantarcı otobüs durağında olun,başlayalım pedallarımızı dostluğa çevirelim

Geri