Scudo Sports

Pendik-Ballıkayalar

bülent samsunlu

Forum Demirbaşı
Tepki
695
İsim
Bülent SAMSUNLU
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Herkese slm,ballıkayalara bir tur düzenlesek,kartaldan pendikten tuzladan katılım olsa nasıl olur?

• Beğen
Tepkiler: kadir34
Scudo
@bülent samsunlu

ne zaman? plan nasıl?

fikri ben ortaya attım ama güzergehı tam olarak bilmiyorum,kıdemli arkadaşlar bu turu organize ederse sabah erkenden,toplanma yeri falan güzel olur diye düşünüyorum..

• Beğen
Daha önce gitmiştim, isteyen arkadaşlar ez ten basıp gebzeye kdr gelebilir ordan sonra yukarı biiskletlerle çıkabilir veya isteyenler haydarpaşadan banliyo treniyle gebzeye gidip ordan bisikletle yukarı çıkabilirler, zorlu bir tur değil ama erken gidip ballıkayalar kanyonunu yürümek lazım çok keyifli biraz da tehlikeli bi kanyon ilerledikçe zorlaşıyo, spd ile gelenler için orda yürümek için rahat bir ayakkabıya daha ihtiyaç duyabilirler...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
programı biri yapsın bizde peşine takılak... :)

• Beğen
Haftasonu yağışlı gözüküyor, ne zaman olsun...

Daha önce kadıköy-sahil yolu-tuzla-piyade okulu-e5 üzerinden oraya gittim... 58 km...

e5'den iniş güzel ama çıkış zorlar...

Kanyon öyle süper bir yer değil...

Giriş ücretli... 4 TL

Suyu pis, çünkü sanayi suyu karışıyor...

Kanyona paralel bir yol var, hafif rampa ile başlıyor... O yoldan önce Paintball sahalarına giden bir patika var, o patikayı geçince dereye paralel olarak, kestirmeden kanyon girişine gidiliyor...

Bu kestirmeden gidilse bile orayı işletenler hemen sizin yanınıza gelip parayı tahsil ediyor...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
Nuh bey bütün bunalrı anlattıktan sonra iyi bir yer belirleyip organizasyonu yapmak size yakışır :) tecrübenin peşine takılırız...

• Beğen
@bülent samsunlu

olur olmasına da, ben sadece haftasonları müsaitim. Bu haftasonu hava yağışlı gözüküyor, önümüzdeki hafta cumartesi veya pazar günü için bir şeyler ayarlayabiliriz...

anlaştık o zaman programını bekliyoruz...:)

• Beğen
öncelikle gelmek isteyenler ve yaklaşık oturdukları yerleri belirleyelim...
haftasonu hangi günü tercih ederler?
Hava tahminlerine de bakarız...

Kadıköy'den, sahil-tuzla-piyade okulu-d100 karayolu-tavşancıl sapağından sonra, Dilovasına inen rampadan önce Ballıkayalar'a iniş TOPLAM 55km

Orada isteyen kanyon gezisi yapabilir... Yapmak isteyenler ve SPD kullananlar yanlarında yedek bir ayakkabı MUHAKKAK getirsinler...

Giriş 4TL

Yemek için kumanya tedariğini en geç Tuzla'dan veya Gebze'nin d100 kenarındaki marketlerinden yapmak gerekir ki, bu da yaklaşık 15km kadar yanımızda ekstra yük olacak demektir.

Tabii ki bu işin dönüşü de var, ki kanyondan dönüşte, D100'e çıkana kadar 3km kadar dik bir tırmanış var...

Bu tür geziler en önemli tecrübesi ve kondisyonu zayıf arkadaşların gurubun hareketini engellemesidir. Lütfen bunu dikkate alalım...

1. nuh can : kadıköy

ballıkayalara gitmeyen arkadaşlara kesinlikle öneririm.

haftaya cumartesi tercihimdir..
katılım yeri; Pendik
müracaat;Nuh CAN
Ayrıntıları Nuh bey yazacaktır muhakkak.. :)

haftaya cumartesi tercihimdir..
katılım yeri; Pendik
müracaat;Nuh CAN
Ayrıntıları Nuh bey yazacaktır muhakkak.. :)

Haftasonu geliyor

hava tahminleri az bulutlu ve açık olarak gözüküyor

fakat gelmek isteyen az gibi...

Ne yapalım, yeni bir konu mu açalım... Yoksa "kalanlar kalır, gelen sağlar bizimdir" felsefesiyle mi hareket edelim...

Kardeşim de gelmek istiyor ama o da Pazar günü için uygunmuş...
benim de tercihim Pazar günü ama Cumartesi de sorun olmaz...

1. Nuhcan ve Kardeşi
2. Bülent samsunlu

gerisi var mı? Adını koyalım artık bu gezinin...

direkt irtibat için nuhcan@yahoo.com

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
@Nuh Can

selamlar,

tura katılabılırım ctesi olursa eger. sabah kacta cıkılıacak? nerde bulusulacak, gıdılen yerde ne kadar sure kalınacak ve gerı donus kacta olur ?
tesekkur

sabah 8:30 gibi çıkarız ve tahminen 12:00 civarları orada oluruz...

kanyon gezisi yapmak isteyenler kanyonu gezer (ki ben bir kere gezdim, bir kere daha gezmek için yeteri kadar çekici bir kanyon değil)

14:00-14:30 arası çıksak, dönüş yorgunluğunu da katarsak 18:00 civarları dönüş gerçekleşir...

• Beğen
Tepkiler: CAVOGUZHAN
@Nuh Can

ok tesekkur. saat 16.30 da maltepede dugun var katılmam gereken . sanırım bu durumda yetısemeyecegım ıcın bu sefer gelemeyecegım. bı degısıklık olursa haber verırım sıze burdan.

1. Nuhcan ve Kardeşi
2. Bülent samsunlu
3.Adem Yücel

Arkadaşlar son tahminler

(link)

cumartesi yağmurlu, pazar bulutlu gösteriyor...

Bu durumda Pazar daha uygun gibi geliyor bana... ne dersiniz, adını koyalım mı artık?

Geri