Scudo Sports

Pembe Panter...

sizce yeni hali nasıl???

• iyi

• kötü

• Toplam katılım
    205
Scudo
ben pembeyi sevmem ama fena durmuyor ;)
yalnız anketi yanıtlayamayacağım, çünkü eski halini bilmediğimden yeni halini eskisiyle karşılaştıramıyorum :p

@tamer306

ne yalan söyleyim bende giant'ın zamana karşı bisikletinden ilham alarak yaptım.. (artık ilham mı aldım özendim mi bilemicem ama :D:D)

Adamım süper olmuş..
Bende ilk baktığımda dedim t-mobile'dan esinlenmiş diye:D
Ellerine sağlık yok yakışıklı olmuş ayrıca bence bu hali eski halinden daha dikkat çekici olmuş;)

kadri geotech'i ajda pekkan'a çevirdin valla:D
estetik üzerine estetik.ama olsun bu haliyle de güzel.daha doğrusu seni mutlu ediyorsa en büyük güzellik budur:).bi sonraki ameliyatı sabırsızlıkla bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
@meraklı_asık

amacım zaten kızların ilgisini çekmekti demekki işe yarıyor :D:D:D

@Condor

meslek sırrı :D:D:D valla folyo'yu ısıtarak kapladım... bi kaç kaplanamayacak şeyler vardı örnek olarak sele kelepcesi civatalar onlarıda folyonun renginde boya yaptırarak çözdüm yani boyadım:D

• Beğen
Tepkiler: M.Haktan Derin
kızların ilgisini pek çekme istersen kadir altından almasınlar bisikletini mesela ilk taliplisi olabilirim senin için istanbul temsilcin olurum boya konusunda boyacııı kadirrr :)

• Beğen
kardeş sen bu bisikleti nerde boyuyorsun yada boyattırıyorsun ben de değişiklik yapmak istiyorum renkte bisiklet süper olmuş güle güle binmen dilegiyle

• Beğen
Geri