Scudo Sports

Pembe Bisiklet Grubu

pelinaksoy

Aktif Üye
Tepki
84
Bisiklet
Trek
Bisiklete tapan bayanları facebookta Pembe Bisiklet grubuna bekliyoruz.

bisikletin bayanlar içinde spor olduğunu, bisikletin üzerinde mutlu olduğumuzu, özgür olduğumuzu gösterelim.

birlikte toplanıp pedallayalım, cesaret edemeyen arkadaşlarımıza cesaret verelim.

kesinlikle feminen duygulalar başlamadım işe, sadece sesimiz duyurup dikkat cekmek amacım

Scudo
Pelin tebrik ederim.

Çok güzel bir iş çıkardın. Cesaretlendirmeye devam lütfen. Bravo. Durmak yok yola devam.

bayan arkadaşlarımıza haber veririz ama link verirseniz daha iyi olur ;)

bayan arkadaşların destek olması lazım
Can'ın dediği gibi
AYPG olarak istanbul organizasyonlarına yardıma her daim hazırız

Burada sabah bir yazı vardı yoksa benmi yanlış gördüm. Ben insanların değişeceğine inanıyorum değişmeseler bile ben takmıyorum. evet başımıza bir iş gelebilir ama bu otobüsle giderkende mümkün. dolayısıyla ayakta durmak lazım dimdik sağasağlam. Destek veren tüm herkese teşekkür ederim ama bir tezatlık oluştu; daha çok beylerden destek geldi. Kadınların da erkekler ile birlikte özgürce bisikleti kullanmalarını sağlamak, bizleri görüp "ah keşke" diyen kadınları cesaretlendirmek, Trafikte giderken bisikletli kadın veya erkek fark etmeksizin saygıyı arttırmak, Bisikletin tüm nimetlerinden birlikte faydalanmak, daha temiz daha saygılı toplumlar için... Feyza ALFATLI ile aynı günlere denk gelecek şekilde ancak birbirimizden habersiz iki farklı grup açmışız. Pembe Bisiklet destekçi sayımız oldukça artmıştır ve destekçilerimizden her ilde olması gerektiğine dair öneriler aldık. Ancak bu oluşum belli kişilere ait değildir. Yalnızca bir iki kişinin yaptığı veya yapacağı bir oluşum değildir. Bu sebepten kendi illerinde bu oluşumu paylaşacak, öncü olacak ve bu paylaşımı çoğaltacak kişilere lütfen bana ulaşarak birlik beraberlik içinde çoğalalım.

• Beğen
Tepkiler: -Paşa-
selam pelin ankarada bisiklet ve bayan sürücü dendiği zaman funda gelir ne yap ne et funda ulutürke ulaş saygılar sana yardımcı olacağından eminim...

Pelin hanım , yoğun bir çaba içerisindesiniz.Ayrıca blog sayfalarınızıda okudum son derece güzel...Ülkemizde bayan ve bisiklet kelimelerinin yanyana daha çok anılması adına sizi destekliyor ve gıpta ediyorum...

Fakat Bisiklet Forum, Facebook Group, Blogspot vb...Enerjinizi fazla dağıtmadan daha çok tur düzenleyip dışarı çıkmanız ve kendinizi göstermeniz gerektiğini düşünüyorum.Yukarıda bahsettiğim sosyal gruplara zaten bu işe ilgi duyanlar geliyor.Mutlaka bir bilinç oluşturma ve organize olmada faydalıdır ama kendinizide göstermeniz lazımdır.Çünkü bizlerden, sizlerden çok sokaktaki kadının gözlerinden geçmelisiniz.Onun aklından geçmelisiniz.Zihninde bir kırılma yaratmalısınız.

Ve tabii ki kadını kendi kafasında tozlu bir köşeye hapsetmiş üşengeç beyinlere de bir bomba bıraklamısınız...

Dışarı çıkın, görünün...

NOT : Bu konuya daha çok erkeklerden destek gelmesi doğaldır.Bu tip forum sitelerine bayanlar çok ilgi duymuyor.Az buçuk geyik dönsede genelde teknik ağırlıklı bir forum sitesi burası.Bu sebeple bayanlar daha çok Facebook ve türevleri gibi sosyal paylaşım platformlarına rağbet ediyor.

Aydın Bey sizleri son derece haklı buluyorum. Facebook Sayfamızdan turlarımızı sürekli duyuruyorum. ancak buradan da aktarayım.

1. Eskişehir' e TCDD yi protesto amacıyla yol alan ekibe bizzat kendim katılarak destek verdim. Ankara Eskişehir yolunu kazasız belasız son derece tempolu tamamladım. Gazete ve benzeri kaynaklarda yayınlanmıştır.

2. Hürriyet Ankara Ekine röportaj vererek sesimizi duyurmak istedik yaklaşık 10- 15 kişi Güvenparkta toplandık. Güzel bir tur gerçekleştirdik. Bizlere destekleyen Milli Bisikletçimiz ESRA KÜRKÇÜ de eşlik etti.

3. 30 kişilik çok tatlı bir grup ile Öğle Yemeği etkinliği düzenledik. Ankaranın tüm gruplarından kişiler vardı. Herkes destekledi. Yaklaşık 30 kmlik bir tur gerçekleştirdik.

4. TÜm bunların dışında her akşam bana yakın olan kadınlarla pedallıyoruz. yeni yeni kişilere bisiklet sevgisi aşılıyoruz.

5. Eskişehirden arkadaşlarımız her tura özenle katılmaya çalışıyorlar.

Şimdilik bu kadar:)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Bayanların ağırlıklı olduğu grupta yazışmayı
forumu kirletme sayıyorum
ancak
çalıştığım kurumda (istanbul)
bisikletçi olduğumu herkes biliyor
ve bayanlardan talep var
kurumlarda facebook kısıtlı
buradan da bilgilendirme yapabilir misiniz?

Mor olabilir mi acaba?

Geri