Scudo Sports

Pekin'den Bisiklet Manzaraları

Joyrider

C'mon, join the joyride, everybody
Tepki
199
İsim
ZEA
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Ekim ayında, ailemle bir hafta gezdiğimiz Pekin'de çektiğim bisiklet-motosiklet fotoğrafları için (link)

http://2.bp.blogspot.com/-pSJMS8o1Y8g/UqA5u_w8_eI/AAAAAAAADGQ/8RNIDE4K9_w/s1600/Pekin%2527den+Bisiklet+Manzaralar%25C4%25B1.jpg

Scudo
Adamlar benzinli araç kullanmaya kalksalar onlara benzin mi dayanır. Çöp için dizayn ettikleri bisikletler tama amaca uygun olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler.

sanki her yerde bisiklet varmış gibi bir izlenime kapıldım. :)
bisiklet yollarının nasıl olması gerektiği hakkında görüntüler de iyi fikir veriyor. keşke burada da olsa dedirtiyor
bol fotoğraflar için teşekkürler

Çinlilerdeki bisiklet kullanma yoğunluğu, Hollanda'dakinden çok farklı aslında. Adamlarda para yok, hala komünizmi yaşıyorlar bir anlamda, üstelik yaşlı bir nüfus. O yaşlı kadınların, erkeklerin bisiklet sürüşlerini biraz da hüzünle seyrediyorum. Belki sorsanız, pedallamaktan bıkmış, bir otomobil olsa da beni götürse diyen çok kişi çıkar.

ben küçükken sakarya merkez bisikletten geçilmezdi. şimdi bisikletliyi mumla arıyorum. çin de zenginleştikçe bisikletli sayısı azalıyor olabilir

Bisikletle zenginlik arasında bağlantı olduğunu sanmıyorum. Bisikleti fakir arabası olarak düşünen çok fazla insanın olduğu bi ülkede yaşıyoruz evet. Fakat bu algının yıkılması gerekiyor. Tek yolu da sanırım sorunun içinde gizli.
Bisikleti yaygınlaştırmak gerekiyor

zenginlikle bisiklet oranı coğrafyaya göre orantı değişikliği gösterir. asyalı adam yokluktan dolayı bisiklete biner. oradaki gerekçe ile kendimizi ölçmüyorum. yani fakirlikten dolayı denince hemen kendi üzerimize alınmak zorunda değiliz

Güzel bir seçki olmuş, emek vermişsiniz, çok teşekkürler. Enteresan kareler var. Çöp bisikletleri cidden ilginç mesela.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Geri