Scudo Sports

Pek çok üst seviye yol bisikletini ücretsiz test etme imkanınız olsaydı?

@berberci Hocam geçen sene arkadaşa günlük full carbon (ama biraz eski) bisikleti 250 liradan kiralamıştık. yeri tam hatırlamıyorum ama bike and outdoordan kiralanmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: berberci
Scudo
piyasa o şekilde. açıp sorabilirsiniz yol bisikletleri 200den aşağı bulmak çok zor. (aradan geçen 1 senede fiyatlar artmış olabilir) spining yaptıgımız bir grup var toplu olarak pendike turlamak istedik (bisikleti olmayanlar için kiralama düşündük) ama mağazalarda çok fazla kiralık bisiklet bulamadık.

sedona conceptte de bisiklet kiralanıyor. ama orada gördüğüm daha basit bisiklerler. belki yol bisikleti de kiralıyorlardır. @berberci

• Beğen
Tepkiler: berberci
Türkiye pazarına Pinarello gelmiş. Alüminyum Prima modeli bile olsa test etmek isterdim. BMC' nin de distribütörü vardı galiba değil mi? 2019 TeamMachine Alr de çok güzel olurdu. Euro kuru+Vergiler işin içine girince hayaller bile alu. kadroyu geçmiyor.

21 vites 42-14 oranlı, full Tourney setli, 14 kg+çamurluk+port bagajlı bisikletimle E5'te makas bile atıyorum.(trafik sıkışıksa tabi ki optimum-göztepe arası 3-4 kere makasa girmişimdir). Mustang GT bile geçtim 10 araç fark atarak(trafik yine sıkışıktı). 60 km/h hız bile yaptım, fazlasıyla yeterli bana.(burada trafik fazla sıkışık değildi, E5'te optimum avm önünden geçerken ve eğim aşağı doğruyken) Fazlasına ne gerek var. O paralara motor alırım ben.

Gercekten de keske deneyebilsek. Arac alirken deneme surusu yapiyorsun ancak neredeyse 2nci el arac fiyatina alabilecegin bisikleti deneyemeden aliyorsun. Kendine uygun olani bulacagim diye , arastirmadigin ne geometry kaliyor , ne olculer kaliyor , ne ustundeki ekipmanin ozellikleri kaliyor. Herseyi arastirmak zorundasin.
Kisaca , Turkiye'de saniyorum bu durum en az 10 sene daha surer , herkesin evinde en az bir bisiklet olana kadar.

Öyle bir tarif ettiniz ki merakımdan bisikletimden soğudum:D ne sevgiymiş içimden çıkıp yol bisikleti almak geldi:islik::islik: ama sonuçta ne yaparsınız , hayaller hayatlar meselesi :ckskc::acpsnr:

@Serkan Mıstınoğlu

Bu arada , daha once dikkat etmemistim yada gozden kacirmisim , "Wilier Triestina" 'nin herhangi bir modeli bu listelerde gorunmuyor.,
Marka bilinirligi ile mi ilgili acaba bilemedim .

Daha önce yabancı bir forumda görmüştüm Pinarello F8 ya saatliği ya da günlüğü 200€ kiralıyorlardı. Bisiklet parkurlarının olduğu, bisiklet tatili yapılan yerlerde bisiklet dükkanlarında kiralanıyor.

Geri