Scudo Sports

Pedikep projesi v.1.0

bir şey sormak istiyorum harika olmuş ama kanımca biraz agır zorlanmıyomu insan sürerken bir de yolcu oldugunu sayarsak..

• Beğen
Tepkiler: dreamboys69
Scudo
çok güzel olmuş ellerinize sağlık yalnız sadece önde vites var gibi ama yinede çok başarılı olmuş

• Beğen
@qatrio
tabi normal bisiklete göre ağır kalıyor.25/30 kg civarı şuan ağırlıgı.tabi gidişide normal bisiklet kadar akıcı değil çünkü zincir uzun ve sürtünmesi daha fazla.ama alışınca inmek istemiyor insan.

@Throne

18 vitesli, ön üç yaprak arka altılı.
şuan güneşlik için açılır kapanır sistem tasarlıyorum.umarım onuda halledicem

şoför arkadaşı bayağı bir zorda gördüm :D
çok keyifli görünüyor kızlar kesin binmek isteyecektir ;)
herşey bi yana emeğinize sağlık, güzel bir iş çıkmış ortaya, güneşlik de eklenmirse dediğiniz gibi, turis taşıyarak para bile kazanabilirsiniz :) tabi amacınız o olmasa gerek :)
tebrikler...

• Beğen
:) azmin zaferi..
gerçekten çok güzel olmuş..
bu işi geliştireceğine eminim..

çok güzel olmuş daha hafif olması için aleminyum kullanılsa olmazmı acaba?

Bisiklet harika olmuş daha önce de dediğim gibi seri üretime başlayalım çok satarız yanlız o kapıdan rahatlıkla geçiyormu bu bisiklet

harcanan emeğe değmiş doğrusu.güzel bir işçilikten sonra fazla söze gerek bırakmayacak bir makine çıkmış ortaya.tebrik ederim.yaratıcılık müthiş:)

çok güzel olmuş izmirde halen devam edegelen fayton lar var umarım butür bisikletlerde artıp hayatımızda bir bölüm haline gelir çok hoş olur böyle bir gezi amaçlı bisiklet gurubu oluşturup memleketimize kazandırmak

bisiket için şunu söyleyebilirim arka parça koltukdan doğru haraketli olsa nasıl olur acaba dönüşlerde zor olmuyormu sabit olması

Orjinal bişey olmuş el yapımı olmasıda büyük avantaj ayrı bi havası oldu...

sanki el yapımı değil gibi valla fabrika gibi yapmışsınız elinize sağlık güle güle kullanın

Geri