Scudo Sports

PedalSesi İstanbul İftar Buluşması (21.08.2011)

KevSerSeri

Forum Bağımlısı
Tepki
3.316
http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/Istanbul/IMG_1746.jpg

Merhaba Istanbullu Pedalcılar,

Ankara'da yapıyorsunuz da İstanbul'dakiler üvey evlat mı dediniz öyleyse 6. yılımızın şerefine bir de İstanbul'da hep beraber bir iftar yapalım, güzel paylaşımlarda bulunalım, sohbetler edelim, gülelim eğlenelim istedik.

Pazar günü Sultanahmet Meydanı'ndaki iftara herkes davetlidir. Yakında net bilgileri sizinle paylaşacağız, henüz rezervasyon yaptıracağımız yer belli değil. Lütfen gelişmeleri takip edip bilgileri okuyunuz.

Hep birlikte görüşmek dileğiyle hoşça kalın efendim.

ARKADASLARINIZI DA DAVET EDEBILIRSINIZ.

Tarih: 21 Ağustos 2011 Pazar
Yer: Sultanahmet Meydanı (detaylar sonra aktarılacaktır lütfen konuyu takip ediniz.)
Saat: 19:00 - 23:30

Iletisim Tel:505 319 1517

Bu yıl 5.si gerçekleştirilen Ankara Iftarından goruntuler icin tıklayınız, (link)

Scudo
@Berk Yıldırım

Hayir ben duzenliyorum. Arkadaslar Sultanahmet meydanindaki sokak iftarlarina katilacagiz ancak su an Ankara`da oldugum icin tam mekani bilemiyorum. Yeri ayarladiktan sonra sizlere bildirecegim.

@KevSerSeri

Bu iftara Mert Arsan katılacakmı peki siz en iyisi onunla görüşün o size yer ayarlar bu konuda size yardımcı olur.

@Berk Yıldırım

Kendisiyle bire bire konusmadim ama faecbooktaki davet herkese gitmistir. Gorup gelmek isterse gelir tabi ki. Genel bir duyuru yaptim.

Söz konusu gün turda olacağım. Uzun bir yol olduğu için akşam yorgun dönerim. Ertesi gün de bisikletimi sattığım kişiye bisikleti göndermek için kargolama işi yapmam gerekecek. Bu nedenle maalesef katılamayacağım.

Katılacak tüm arkadaşlara iyi iftarlar dilerim. Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
:):):):):):):):):):):):)

Arkadaşlar süpersiniz yaw.... İftar için seçtiğiniz mekan harika ama iftar sofrasındaki Efes istediğin her yerde kağıtlarıda bi başka süper olmuş..:):):):):):)

Allahtan alkolsüzmüş Efes...:):):):):)

İstanbul iftarı için yıldızlı bi davetiye gönderirseniz katılırım ( orduyla ) ....:):):):):),

şimdiden afiyet olsun....

@KevSerSeri

Canım ne işim var sokakta canımı sokaktamı buldum ben Bu iftarı Mert Arsan düzenleseydi Sultanahmet köftecisinde iftar verirdi bizlere :) :) :) :) :) Bu memlekette çalışanı tutmazlarki zaten :( :( :( :( :(

@Berk Yıldırım

Menuler pahali olursa ogrenciler gelemez diye o mekanlari tercih etmedim. Sokak iftari dediysek ekmek arasi elde yenmicek. Onlarin da menuleri var kendilerine gore. Ama siz gelmek istemiyorsunuz anladigim kadariyla. Iyi gunler hosca kalin.

iyi günler ,,,,,bu forumda bütün kış turlarınızın devamını dilerim bi bayan olarak öncü olmanız çok iyi olacaktır görkem arkadaşımızda bu forumda güzel turlara imza atmıştır, bayanların çoğalmasını istiyorum açıkçası ,artık sahalarda onlar var olmalı,,,

size başarılar dilerim ,,,

Kevser hanım,

Forumda özellikle doğu anadolu ve doğu karadeniz yollarını, yaylalarını birkaç kez devirmiş ve bize öğretmiş, bu sporu bana sevdirmiş, uzun yolları bisikletle aşmanın keyfini forum aracılığı ile aşılamış birkaç kişiden biri, bir öğretmen yerine koyuyorum sizi. İnşallah görüşürüz. İmkan bulup gelmeye çalışacağım.

ayrıca Kevser hanımın doğu karadeniz turları ile ilgili web sayfasındaki paylaşımlarına bayıldım, paylaştığı için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
Forumdaki arizadan kaynakli olarak sizlere ulasamadim. Lutfen asagidaki notlari iyi okuyunuz.

Forumdaki arizadan kaynakli olarak sizlere ulasamadim. Lutfen asagidaki notlari iyi okuyunuz.

Selam Istanbullu Bisikletciler,

Bugun guzel ve hesapli bir yer bulucam diye inanin ayaklarima kara sular indi. En son iki yer arasinda kararsiz kaldim ve nihayet su saatte birine karar vermis bulunmaktayim.

SEOS RESTAURANT _ Beyazıt

Adres: Makasçılar Cd. Yeni Çarşı Han No:48/50 Beyazıt - Istanbul

Tel: 0212 511 90 55

Bana ulaşmak için: 505 319 1517

Tramvaydan Beyazıt durağında indiğinizde tam karşınızda, ulaşımı oldukça kolay. Adres krokisi için lütfen tıklayınız. (link)

Yemekten sonra yürüyerek Sultanahmet Meydanına geçip orada vakit geçireceğiz. Sonradan aramıza katılmak isteyenler bana aşağıdaki cep telden ulaşabilirler.

Rezervasyon için kesin sayı gerekmektedir. Lütfen gelecek olanlar isimlerini en gec saat 16:30`a kadar foruma yazsın veya bana telefonla bildirsin. Aksi takdirde yer bulamama ihtimaliniz çok yüksek.

Menü 25TL

* Çorba
* Salata
* Çiğ köfte
* İftar Tabağı
* Ana Yemek (seçmeli olarak iskender, adana, urfa, tavuk şiş, köfte, pide çeşitleri)
* Tatlı
* Meşrubat
* Su

@mtsemiz

Merhabalar,

Gelebilirseniz sizinle tanisip turlardaki eglenceli anlari paylasmak hos olacaktir. Gorusmek dilegiyle…

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Geri