Scudo Sports

Pedallıyorum Tv Programı

Scudo
helal sizlere :) arabadan veya yoldan laf ve cisim vs. atan tipleride ekrana yansıtırsanız iyi olur.

Mükemmel bir çalışma :) Bayramdan sonra yapılacak olan çalışmalarınıza katılmayı çok isterim. Aslında bu günkü programınızada katılacaktım ama malum üniversite öğrencisi olduğum için sınav dönemime denk geldi. :(
Tekrar kutlarım. Programa herhangibir yardımımız dokunabilecekse her zaman seve seve. Takipte olacağım :)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
elimden gelediğince organizasyonlara katılacağım çekimlere de gelicektim ama cumartesi günki uni gezisi işi bozdu yoksa hep destek tam destek cengiz abi :)

• Beğen
hayret ettim İstanbullulara!!! nerdeyse Atilla Bisiklet takımı gelmese kimse olmuycakmış çekimde,(fotoğraflara bakarak söylüyorum) ama bisiklet yolu, bisiklet bilinci diye bağırmayı pek bi severiz!

• Beğen
elinize kolunuza sağlık. Kayseri ve civarında yapabilceğimiz bişeyler olursa büyük zevk ile yerine getiririz. İyi calışmalar tekrardanç

@ASinanB

Teşekkürler Sinan, Aynen de dediğin gibi oldu. Biçok kişiye haber verdik, ilan ettik ama işte resimlerde görüldüğü kadar kişi geldi.
Ama hem çekimden önce hem çekim sonrası akıl veren, fikirler sunan çok kişi oldu. Hiçbiride icraat sahasında gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
Kanal anlaşmamız için ön çekimlerin tamamlanmasını sürdürüyoruz. Kesinlik bayramdan sonra belli olacak o zaman ilan edeceğiz. Pedallıyorum adlı Tv programımızın jenerik çekimlerini 23 Ekim 2011 de Bostancı Bağdat Yolu üzerinde yaptık. Pedallıyorum programı ile bisikleti gündeme taşımak genleri kahve köşelerinden, cafe kültüründen, AVM ler ve tüketim çılgınlığından kurtarıp bisiklet turlarıyla sosyal bir gençlik yetişmesi hedeflenmektedir.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
cengiz abi en yakın zamanda İzmir'e de bekleriz çekimler için, İzmirdeki çekimlerin daha kalabalık ve heyecanlı geçeceğini garanti edebilirim ;)

• Beğen
PEDALLIYORUM deneme çekimleri ile program formatını oluşturuyoruz.

avrupa yakası pedal grubu olarak üzerimize düşen yardıma her zaman hazırız.

kolay gelsin.

• Beğen
PEDALLIYORUM için Bostancı dacaddeyi kapattık ve jenerik çekimleri gerçekleştirdik.
Bu videolar o çekimlerden kesitlerdir jeneriğin ön hazırlıklarıdır. Asıl Jenerik montajı kurgusu halen tamamlanmadı.

Pedallıyorum turlarına ve program çekimlerine katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Erten
Bu girişiminiz için tebrik ediyorum. Keşke İstanbul'da olsam Çekimlere katılmak isterdim :)

• Beğen
Geri