Scudo Sports

Pedallıyorum Tv Programı

Cengiz Yargıç

Forum Demirbaşı
Tepki
956
Bisiklet
Cannondale
"Pedallıyorum" adlı Tv Programımızın deneme çekimlerine başladık. Pedallıyorum programını sizlerle birlikte turlar eşliğinde gerçekleştireceğiz. PEDAL larımızı atarken aynı zamanda YORUM larımızıda eksik etmeyeceğiz tabiki. İşte deneme çekimlerimizden bir tanesi; Hadi bakalım sizlerden altına YORUMlarınızı bekliyoruz.

Scudo
@Fatih Toraman
Katılıyorum bu gibi yerler de belediye ye iş düşüyor

Gönülden tebrik ediyorum. Münkünse bende projeye katılmak her konuda yardımcı olmak isterim !

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
@Adem Gül

Teşekkür ederim öncelikle ilginiz için. Bu projeye herkes katılabilir. Çalışmayı o şekilde yürütüyoruz. örnek videolarda izlediğiniz gibi farklı kişiler yeralıyor çünkü biz istanbul da her ilçeye bir temsilcimiz oluyo. Herkes kendi ilçesindeki sorunları ekrana getiriyor ve bisiklet üzerine çalışmalar yapıyor.
Hep birlikte turlar düzenliyoruz ve bunları yayınlayacağız. Bisikleti ve bisiklet turlarını geniş kitlelere yaymak amacımızdır.
Bunun için öncelikle Bu pazar günü (23 ekim 2011) kadıköyde saat 09 da buluşup çok kalabalık bisikletli çekimi yapacağız. buraya katılmanızı bekleriz. özelden mesaj atabilirseniz irtibat kurarız ve çalışmalarda yeralabilirsiniz.

Böyle bir çalışma yaptığınız için Allah sizden gani gani razı olsun.
Umarım bizde bir gün görev alırız ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.

• Beğen
Elinize sağlık...çok anlamlı ve değerli bir iş yapıyorsunuz. kolaylıklar diliyorum...

• Beğen
Harika bir çalışma olacak gibi.Sesimizi Facebook ve Twitter gibi ortamlardan da duyurursak işimiz oldukca kolaylaşacaktır.

• Beğen
brravvooo...
harika bi çalışma olmuş. Özellikle küçücük yaslarımdan bu ortayaslarıma kadar neredeyse herseferinde kullandıgım "Acıbademden Kadıköye inişdeki dar minibüs yolu sıkıntımı" coook güzel anlatmış bu video. İnşallah amacına ulaşan bi girişim olur. Şimdiden tebrikler...

@adem er

PEDALLIYORUM sadece bir tv programı değildir, 2012 yılında bisikleti aktif olarak kamuoyu gündemine getirme yönünde bir çalışmadır. Sadece video çekimleri ile kalmayacak bisikletlilerin sorunları yetkililere iletilecek, Belediye, Gençlik ve Spor bakanlığı ve bisiklet federasyonu gibi yerler harekete geçirilecek, turlar organize edilecek, vs...
Bunun için ilk etapta İstanbul da yapılanma çalışmaları sürüyor. 2012 Mayısa kadar İstanbul ve yakın çevre illerine turlar yapılacak. Mayıs itibarıyle Ülke geneli iller çalışması yapılacak. Bu süre içinde il temsilcileri oluşturulacak.
Ve illere yönelik çok güzel, etkin ve farklı çalışmalarımız var.

çok güzel proje pazar dersanem olmasa atardım bisikleti trene gelirdim ama malesef gelemiyorum ama izleyeceğim hangi kanallarda yayınlanacak bunlar

• Beğen
Trafikte en can sıkıcı olay dolmuş ve otobüslerin sürekli dur - kalk yapması sollayacağım ama buna da trafik geçit etmiyor.Gerçekten can sıkıcı bu uygulama çözüm olur inşallah.

• Beğen
@soothsayer

Çok güzel bi teklif. pedallıyorum için internet sitesi harika bi fikir. Bunu görüşelim. Mesaj yoluyla iletişim numaranızı verirseniz sizinle konuşalım.
Bizim yerimiz Kadıköy de ofis no: 0216 348 47 63

Geri