Scudo Sports

Pedallarken lanet ettikleriniz nelerdir?

yola yırtık tayttan fırlamışçasına atlayan yayalar :)
bunlar istanbul trafiğinde nasıl hayatta kalıyorlar, vallahi anlam veremiyorum.

Scudo
@g.anli Başıma en çok gelen şey.Ne cam kırığı, ne dolmuşçu, ne minibüsçü...

Cidden en korktuğum şey.

• Beğen
Tepkiler: g.anli
@tugrulboraerkil

Evet çeşitli cevaplar verilebilir ama ben son birkaç senedir mümkün olduğunca sinirliyken çok konuşmamayı tercih ediyorum. Yoksa bu şehirde hergün en az bir vukuat yaşanır.

• Beğen
Tepkiler: tugrulboraerkil
Genelde lanet etmemeye çalışıyorum sonuçta zevk almak için biniyorum bisiklete :) Ama bazen bisiklet yolunda zil çalmama rağmen umarsızca yürüyen yayalara hakikatten sinir oluyorum... ;)

@tugrulboraerkil
takla atmisligim var ispartada bide utanmazin dedigene bak sizde yavas gelin :D

@Furkan Y. İyi sabretmişsin valla, utanmadan birde anlayış gösterip trafikte öncelik vermemizi bekliyorlarya deli oluyorum. Altında motorlu taşıt varsa onun işi önemli oluyo direk, bizde bisiklet olduğundan çocuk parkına gittiğimizi felan düşünüyorlar heralde.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
@g.anli
Zaten özür dilerim deseler yerin dibine batarlar.Türkiye'deki çoğu kişi özür dilemeyi, amiyane tabirle "geri vites yapmak" gibi algılıyor.Hal bu ki özür dilemek de faziletli bir davranıştır.Ben hatalı olduğum her durumda özür dilerim ve hiç gocunmam çünkü gocunacak bir şey yok.

Hunharca esen rüzgar....

aynasını kullanmadan kapı açan mahlukatlar ve yol kenarındaki şişe kırıkları..
şişeyi yolda kıranlara saydırırken yorulduğum kadar pedal çevirirken yorulmuyorumdur :acpsnr:

@tugrulboraerkil birde sen yolda yokmussun gibi sola baktiginda seni gormemezlikten gelen dayilar var selam olsun burdan onlara

Lanet olası Federaller :cool:

Şaka bir yana , bu hiç sağa sola bakmadan kapı açan araç sürücüleri ve yolcular tam bir lanet

arkamdan esen rüzgar in,karşımdan esen rüzgar out.

Bisiklete binerken lanet etmek değil bu yaşam tarzına yöneldiğimiz için şükretmenin, kendimizi tebrik etmenin daha doğru bir duygu olduğunu düşünüyorum.
Bu bir mücadele ve disiplin. Zor, sıkıntılı yönleri olsa da bunlar bu işin doğasında var. Bu zorlukları, sıkıntıları aşacak, en az etkilenecek yöntemler geliştirmeli ve sinir harbi yerine bisikletin keyfini yaşamaya bakmamız gerekir.
Herkese sevgiler, saygılar.

egzoz dumanı
sinyal vermeyen öküzler (dün gece daha bombası ile karşılaştım, e-5'te giden adamın farları kapalıydı)
rotayı karıştırmak (bu haltı yedim birkaç kere)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Tuvalet ihtiyacı...
Dağda bayırda olsan neyse de eğer İstanbul'da yalnız kullanıyorsan ve tuvaletin geldiyse yandın.
Kimseye emanet edemezsin, bi yere kilitleyemezsin, çok zor iş.
Konu hakkında Çözümü olan varsa paylaşsın lütfen.

Geri