Scudo Sports

Pedallarken hakarete uğradım ve tehdit edildim.

Tepki
49
İsim
Sıradan Pil
Bisiklet
b'Twin
Bu gece işten evime donerken otoyolda sag seritte seyir halindeydim. 3 tane keko aracla uzerime surdu. El kol yaptim saga cektiler. Hakaret etti sofor. Yaptigim yasal oldugundan bahsettim. Yaninda oturan keko direkt arabandan indi uzerime yurudu.

Eger bunu video kaydina almis olsaydim yasal surec nasil islerdi bilgisi olan var mi?

Scudo
Yasal süreç pek lehinize işlemezdi. Bisikletlerin otoyollara girmesi yasak. Bu durum size hakaret eden sürücüye hak verdiğimi göstermez elbette.

Türkiye'de "yasal süreç" kavramı yok olalı çok oldu kardeşim onu geç bir kere kafadan. Otoyollara girmen yasak. Yeşil tabela üstünde kırmızı çembere alınmış bisiklet resmi olan yollara giremiyoruz. Diğer yollarda gönül rahatlığıyla sürebilirsin ama oralarda da bu tarz çomarlar elbette çıkacaktır. Bunlardan bir nebze olsun korunmak için biber gazı, elektroşok cihazı taşıman gerekiyor.

yasal süreç lehine işlerdi dostum, otoyola girdin diye hiçbir vatandaşın sana dayılanmasına sebep yoktur. senin bisikletle otoyola girmen kanunlarla senin aranda oluşan bir sorundur, kaldıki ben o vatandaşların senin otoyola girmenden dolayı sana hakaret ettiklerini sanmam. 3 kişi kimsenin olmadığı bir yolda tek gördükleri birisi üzerinden ego tatmin etmiş o kadar, daha ilerisi olsa fiziksel temasa girerdin neyseki olmamış geçmiş olsun.

Plakayı ve bulunduğun mevkiyi 155 e bildirseydin orayı gören bir kamera vardır. Şikayetçi olabilirsin. Bu şehrin zaptiyesi onlar değil senin illegal bir durumun varsa o da polise şikayet edebilirdi. Bence akşam direk karakola gidip şikayetçi ol.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri