Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Ne dinlediğinizin pek önemi yok fakat kulağınızda kulaklık varken birde dinlediğiniz parçaya eşlik etmeye kalkarsanız o fena çevre aşısından:D

Scudo
bence dinlemek tehlikeli olabilir. özellikle trafiğe açık alanlarda

Ben radyo dinliyorum telefonumdan, Nokia kulaklıklarım dışardan gelen sesleri engellemiyor, sesi de çok açmayınca hem müzik geliyor hem de dışarıdan gelen sesleri duyabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ali bayrak
miLLet antreman yaparken dinlemekten hoşlancağınız bazı müzikler. !

sizinde dinlediklerniz varsa önerin bize: =) :D

Müslüm Gürses - Unutamadım ben bu şarkı ile çalışıyorum. :D:D:D:D:D:D

Bisiklet üzerindeyken kesinlikle kulaklıkla müzik dinlenmesi bir yana müzik çalmıyor olsa bile kulaklık takılmasına karşıyım. Her türlü hali var dünyanın her an nerede ne olacağı belli olmaz konsantrasyon dağıtmaya yönelik her şeye karşıyım özelliklede iki teker üzerinde. Elbet keyfi çok başka olacaktır bisiklette kulağınızda kulaklık, sevdiğiniz müzik ve pedallardan gelen özgürlük... Fakat yinede ne kendi canınızı, ne de bir başkasının canını tehlikeyi atın. Dikkatli olun, bisiklet üzerindeki özgürlüğün, keyfin tadını çıkartın.

Sevgiler.

Ben derim ki trafikte seyrederken müzik dinlemek çok da güvenli olmayabilir. İlla ki bir trafikte gidilecek uzun bir yolsa tek kulaklık kullanılmalı. Diğeri ile arka kollanmalı. Ayna kullanmıyorsanız kulaklarınız arkanızı kollamanız için önemli. Ha trafikten uzak doğayla başbaşa kullanıyorsanız da o anki ruh durumunuza göre alternatifli olmak daha uygun olacaktır. Mesela sadece biraz sakinleşmek için kullanıyorsanız hafif tempolu bir müzik iyi gelebilir. Bazen de bana olduğu gibi kuduruk modda iseniz basların tizlerin dibine vuran bir müzik gayet güzel gider. (Bkz. Apocalyptica-I don't care-192kbps-Şiddetle tavsiye edilir.) Selamlar...

Bisiklet binerken müzik ciddi anlamda risk bence;
Tabi bu tercih meselesi ;)

Bisiklet üstünde sadece 2 duyumuz ile çevremizi kontrol edebiliyoruz. (Görme ve duyma)

Tutupta müzik dinlediğiniz zaman da direk %50 lik kısmı yok ediyorsunuz ;)

Tabiki tamamen tercih meselesi ama bence dikkat etmek lazım ;)

Saygılarımla...

aslında kadansla uyumlu şarkılar bulmak lazım. ritme göre pedal çevirince daha güzel oluyo :D

Geri