Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Tam benim tarz.:cool:

Ama ben şehir içinde bisikletle müzik dinlemiyorum. Çünkü sesler trafik farkındalığını çok arttırıyor.

Scudo
metalica kurban duman manga şebnem ferah teooman zakkum john mayer kayt parry coldplay sarp apak istanbul attack hayko cepkin bulutsuzluk özlemi demir demirkan bunlar bnim dinlediklerim :D

hayattan kopmamak şartıyla her şey dinlenir ama gerisi size bağlı

Tupac (2Pac) gayet iyi gider , gaza da getirir.Özellikle changes,all eyez on me,hit em up.Hadi eyvallah :D

@MUHAMMED KABA

Sakın müzik değil de takım direktiflerini dinliyor olmasınlar ? :)

Rampa aşağı sallanırken müslüm baba öneririm heeyt beee diip gidona vurmak gidisi yok.. Düzlükte Karadeniz türküsü dinlemeni öneririm elleri bırakıp horon etmek gbisi yok rampa çıkarkende metal müzik dinle baya bi sert olsun hırslanıp pedala asılman lazm :D

Seni motive arabesk ediyosa arabesk yani seni motive eden neyse onu dinle. ben gitar parçalamayı severim :p

valla ben kardeşim söylediklerine de katılıyorum konuyu açan kardeşime de katılıyorum yapılabilecek en güzel şeyin şu olduğunu düşünüyorum ;

*İlle de müzik dinlenicekse tek kulaklıkla minumum seviyede çevreden kopmayacak şekilde ve en çok bildiğiniz ve en tenha yerlerde bisikleti kullanarak

*Ve müzik dinliyceksen seni alıp götüren değil ritmik müzik her ne olursa olsun
konsantrasyonunu bozmayacak müzikler dinlersen faydasını görürsün

bisiklet üzerinde gidiyorsak kulaklığın tekini takmayın arkadaslar ben hep öyle yaparım dikkat etmek lazım arabasını altına alan gençler hiç dikkat etmiyor önünde sağinda solunda kim var diye aman dikkat...

yokuş yukarı rock duz yol ve yokuş aşşağı basslı yabancı müzikler tercihimdir

Müziğin kesinlikle pedal devrine etkisi var diyebilirim. Elektronik muzik dinliyorum ortaokulda başladı bu aşk,TEchno ve apaçi tarzlar değil :D prog,house,deep,vocal vs bu böyle gider 250 gb yakın arşivim var seviyorum bu tarzı ne tuza ne ekmeğe laf sokar bağırmaz çağırmaz sadece muzik yani

rammstein-sonne
ben dinlerken hep gaza gelmişimdir tavsiye ederim :)

bence hareketli tekno şarkılar insana daha çok gaz veriyor :) örnek Deep Fear Sidekick gibi şarkılar... :D

Geri