Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Hocam bi kac tavsiyede ben veriyim;
Disturbed
ACDC
The red hot chili peppers
Ray jones
Elbette diger yorumlarda belirtildigi gibi rock yada metal muzikler ornek verilebilir ama boyle bir ayrim yoktur.Mesela eminem'inde gaxa getiren sarkilari vardir kendisi repcidir ama.En iyi sonuc icin bence google a gaza getiren zenci sarkilari yaz,zenciler isi biliyor hocam

@ilker21
Joe bonamassa dinleyin derim,yanliz bisiklet dinlerken blues dinleyince insanin gidonu birakasi geliyor, aman hocam dikkat

Ben daha çok pop-remix tarzı müzikler dinliyorum herkesin zevki farklıdır tabiki :)

Foster the People-Torches
Daft Punk-Random Access Memories
Bunların dışında Blue Öyster Cult olabilir. Tabi Motörhead'i kökleyip pedallara asılmak kadar güzeli olmasa da biraz kısık sesle de keyif veren parçaları dinlemek daha mantıklı, sonuçta taşıt kullanıyoruz, sağımızı solumuzu kollamamız önemli.

Lynyrd Skynyrd - Free Bird, solosu kaza yaptırabilir. Aman dikkat. :)
Faun - Ynis Avalach, sakinleşip huzur dolu bir sürüş yapmak için birebir.

dinleyemem, zaten kulaklar sıkıntılı korna falan duymam :D

Şöyle bir site buldum paylaşıldı mı bilmiyorum.
Hedef kadansı giriyorsun, ona göre şarkı listeliyor(sadece yabancı). Yanında muhtemel nabzı da yazıyor. Ben beğendim, denemesi bedava:)

(link)

Dış ortamın sesini duymak açısından müzik dinlemek sakıncalı bana göre...
Yolda giderken önünüzde birisinin yürüdüğünü ve çekilmesi için uyarmaniza rağmen duymadığını düşünün.. eminim çok sinirlenirdiniz.
Doğru zamanda doğru tepkileri vermek açısından bu önemli.
Büyük grup sürüşlerinde ara ara dinlemek keyifli olabilir yine de :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk ve 7haiku
bang la decks .. kesinlikle...

metalica , korn ...
Bugün birşey daha keşfettim hızlı tulumla çalınmış Karadeniz müziği. Çoook iyi ..

uzun süredir dinlemiyordum, aklıma geldi, iyi şarkıdır. hiç yoktan 90-100 kadansı var:)

(link)

o zaman bende herkesin dinleyebileceği birkaç parça yazayım hepsi iyidir. özellikle koyu olanlar :)
Gotye - Somebody / SAIL - AWOLNATION / Of Monsters And Men - Little Talks / Dillon Francis, DJ Snake - Get Low / Peter, Bjorn & John - Young Folks Snoop Lion - Smoke The Weed / Simply Falling - Iyeoka / Princess Chelsea - The Cigarette Duet / Groove Armada - Think Twice / Lucia - Silence Milk & Sugar vs. Vaya Con Dios - Hey (Nah Neh Nah) / Milk & Sugar feat. Maria Marquez - Canto Del Pilon

Bendeki liste şu şekilde
2015-07-20 13-47-29 Ekran görüntüsü.png 2015-07-20 13-47-49 Ekran görüntüsü.png 2015-07-20 13-48-18 Ekran görüntüsü.png 2015-07-20 13-50-30 Ekran görüntüsü.png

Bisiklet kullanırken kesinlikle müzik dinlemiyorum. Trafikte kulakları açık tutmak güvenlik açısından en iyisi..

Geri