Pedal ve tekerlek sesi.
Nedense iki tekerli araçları kullanırken trafiği çok ciddiye alıyorum ben. Bu nedenle kulaklarım hep açık olsun, çevreyi, sesleri duyayım isterim. O yüzden sadece otomobil kullanırken müzik dinleyebiliyorum.
@mehmet ulaş yok bir ensturman çalmıyorum. Profesyonel olarak 1996'dan beri metal müzik dinleyicisiyim @antecurs bende tam tersine kulağımda kulaklık yoksa bir şeyler eksik gibi hissediyorum
Müziksiz ben yaşayamam ya, bazı arkadaşlar kulaklık tehlikeli duyamazsın falan demiş ama ben orta ayarda sesi açtığım zaman hem araba seslerini, kornaları, bağırışları falan herşeyi duyuyorum hem de müziğimi dinliyorum. Ne dinliyorsun sorusuna ise, genellikle yabancı pop, r&b, folk ve dj remixleri şu aralar alman bir dj grubu buldum çok iyi çalışmalar yapıyorlar
Annihilator, overkill, sepultura, nailbomb, testament, pantera vs vs diye gider yrni albüm ve gruplara vakit kalmıyor eskileri ile devam diyeceğim ama sansa'm beni terk etti
Abi Yıldız Tilbe ama önerilmez. Yani liste karışık çalıyor sonuçta. Bir bakıyorum Tilbe döktürüyor. Abartısız hızımı 7-12 km arası düşürüyor. ömrümü de...