Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

50 Cent ft. Justin Timberlake - She Wants It (Ayo Technology)*
Blade 2 - Trance - Hard Techno - Voodoo & Serano - Blood Is Pumping Club Mix*Call Me When You're Sober*Turkish Delight-eylem*Clint Eastwood-gorillaz*one step closer-linkin park*Breakout-sean paul*The Way I Are-timberland...benden bu kadar:cheer: ,iyi forumlar

Scudo
bisikleti sürüşüne göre onu sen belirlersin,süratli gidiyorsan hızlı müzikler dinle mesela , yada yavaş yavaş gidiyorsan slow parçalar, müziğe göre fakında olmadan sürüş ritmin değişiyor zaten :) hızlı parçalar kaza yapma riskini artırıyor ama reflekslerinin daha hızlı olmasını sağlıyor, bunun gibi :)

yanni , evanescance , alan jackson tüm doktorlar tarafından şiddetle tavsiye edilir.strese bire bir

Bence çok sağlıklı değil bisiklete binerken müzik dinlemek.Ama bende dinliyorum ne yapiim :D eğer acelem yoksa BLUES FLOWERS dinlerim acelem varsa METALLİCA-EVANESCENCE-ŞEBNEM FERAH...

Kardeş, müzik dinlerken arkadan gelen arabanın motor gürültüsünü ve kornasını duymayabilirsin, ben sadece bir kulağıma takarım. Ben uyarayım sadece, Basit bir hatadan kaynaklanan kaza, o günü, o yılı, hatta bir ömrü bile zehir etmeye yeterli olur.

Hızlı sürüş için; Annihilator - King Of the Kill albümü
Tempolu kullanım için; Overkill - Horroscope albümü
Sakin sürüş için; Savatage - Dead Winter Dead albümü

şiddetle tavsiye edilir...

her tür ama bisikletin üstünde mırıldanmığcaksın yoksa dikkatin dağılıp düşebilirsin

kesinlikle running wild dinlemek lazim.ama dikkat fazla gaz veriyor:)

Survivor - " Eye of the Tiger " :D

(kesinlikle) Dinleyin: Trafiksiz, geniş, düz yolda.
(aman ha) Dinlemeyin: Trafikli, dar, şehir içi yolda. :)

bence istanbul trafiğinde bisklete binerken müzik tavsiye etmem malum şöförlerin bisikletlilere saygısıı biliorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
beyler uzun yola çıkarken veya şehir içi trafiğe takılırsan :) ARABESK dinle :p

öte yana şakayı geçtiğimizde
karşımıza..

DMX isimli sanatcının sarkılarını dınle super :) evıl_b mı alayım onu dınlıcem paso

alternatif ve punq,gLam iyi qider deriM ßeN

sum41..simpLe pLan.nirvana.mötLey Crue..Green Day(bazı parçaLar)
rock n roll da unutlmas tabi:D

Bence, şöyle cenaze törenlerini anımsatan müzikleri dinlemelisin. Zira dinleyeğin son müzik olması büyük ihtimaldir. Yani en azından başına gelecek olan aklına gelir.

Geri