Scudo Sports

Pedallarken dinlediğiniz müzikler?

Scudo
Dağ bisiklet kullanıcısıyım genelde Best of Dubstep veya Trap tarzı dinliyorum ve performansta fark ediyor.

Cem Karaca, Teoman, Manga ve Şebnem Ferahtan oluşan bir playlist'im var. Her biri ayrı bir güzel.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@gunes1001
Anlam olarak da etkili ve doğru bir sürüş şarkısı bu :D:D güzel seçim:)

• Beğen
Tepkiler: ghostt

özellikle yol'cuların playlistinde olması gereken bir müzik:)

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve ratm
Bisiklet üstündeyken gaz man olmak isteyen bisikletçiler için spotify gaz müzikleri adı altında spotify listesi yapıyorum.Bpm analizi yapıp hafif yavaş tempodan başlayıp pedala yüklenicez :mzkdnlmk:
Daha çok 70 ler 80 ler den 90 larda olabilir. Orta tempodan devam edip yükselicez aslında maksat temponun yükselmesi değil müziklerin kendisinin güzel olması.Tempo ayarlanır.
Önerilerin arasından seçip listeye dahil edicem.Seçmediklerim üzülmesin şimdiden söyliyim :D
Yinede Önerilerinizi bekliyorum herkezin kendi listesini oluşturması açısından.
Bu arada başlığa bakıp full tekno bekleyenleri üzdüysem umrumda bile değil :agla::komik:

LİSTE

• Survivor - Eye of the tiger
  • SNAP - The Power
  • MC HAMMER - U Can't Touch This
  • Kris Kross - Jump
  • The Weather Girls - It's Raining Man
  • Sister Sledge - All American Girls
  • Soul II Soul - Get a Life
  • Taylor Dayne - Tell it To My Heart (dub mix)
  • Paula Abdul - Straight Up
  • Soul II Soul - Back To Life (acapella version)
  • The Pointer Sisters - I'm so excited
  • Chesney Hawkes - The One and Only
  • Belinda Carlisle - Heaven Is a Place On Earth
  • Scorpions - Rock You Like a Hurrican
  • Dire Straits - Sultans of Swing
  • Bananarama - Cruel Summer
  • Bananarama - Venus
  • Jennifer Rush - I Come Undone
  • Joan Jett - I hate Myself for loving you
  • Genesis - Land Of Confusion
  • The Bangles - Walk Like Egyptian

Benzeri vb...

Not : En son bpm analizi yapılıp düzenlenicektir şu anda karışık listedir. Şimdilik bu kadar devamı eklenicektir.

Özellikle sabah saatlerinde hem gaza gelmek hem de nabız yükseltirken çok yardımcı olan playlistim :D
Çoğu modern rock, arada pek bilinmeyen gruplar da var. Belki sizin de tanışmanıza vesile olurum
(link)

Need for speed oyun müziklerini tavsiye ederim hot pursuıt albümünü indirdim dinliyorum süreklı.Aklınızda olsun araba yarışı müzikleri her zaman için bisiklete tam olarak uygundur. :)
Gece gece canım çekti, valla ne güzelmiş eskiden herşey!

Bisiklet sürerken biseyler dinlemek güzel olabilir. Ama ben dinlemiyorum. Dikkatimin dagilmamasi ve araçlari duyabilmek için..

Bisiklet sürerken biseyler dinlemek güzel olabilir. Ama ben dinlemiyorum. Dikkatimin dagilmamasi ve araçlari duyabilmek için..
Tek kulaklık ile sürüyorum gayet zevkli ve emniyetli oluyor. Sol kulağı boş bırakıyorum ve gelen arabaların sesini duymuş oluyorum.

(link) tek tuş ile dışarıdan gelen tüm sesleri aktif etme duyma özelliği var bu sayede hem kulağımda kulaklık yokmuş gibi dışarıdan gelen sesleri duyabiliyorum hem de müzik dinleyebiliyorum.

Özellikle yabancı şarkılar güzel gidiyor mesela Aerosmith - Dream On, Coldplay - Hymn for the Weekend

ben hâlâ dolaşıyorum avare
hani görsen enikonu divane
ne yaptıysam olmadı ne çare
unutamadım gitti

Spotify üzerinden çalma listeleri ile ilerliyorum. Nedense kendi yaptığım çalma listelerinde zaten parçaların ne olacağını bildiğimden dolayı hoşuma gitmiyor, başkasının oluşturduğu bisiklet sürüş temalı listeleri dinlemek bu nedenle hoşuma gidiyor.
Kemik iletimli kulaklıklar iyi olabilir , hiç denemedim. Şeffaf mod ile airpodsları kullanıyorum.

September, Losing my Religion, Hold the line...
Yavaş müzikler güzel oluyor.
Şehir içinde dinlersem kullaklıkla dinliyorum.
Şehir dışında insan yokken hoperlöre geçiyorum. Çok keyifli oluyor. :komik:

• Beğen
Tepkiler: Navigante
Deep Dark, Techno, Agresif Rap, Dark Techno, Gangster Rap, Fütüristik, Trap, Dubstep, bu türleri tavsiye ederim... Segment vs kovalayan varsa özellikle :D

• Beğen
Tepkiler: LGßT
Geri