Scudo Sports

Pedallar Kapadokya'da Dönecek

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Tepki
151
Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası 12-15 Temmuz'da Ürgüp'te yapılacak.
Olimpiyatlara en yüksek puanı veren ve Avrupa'daki son şampiyona olma özelliğini taşıyan "Avrupa Dağ Bisikleti Şampiyonası", 12-15 Temmuz tarihlerinde peri bacalarıyla ünlü Kapadokya'da organize edilecek.
Dünya Bisiklet Birliği'nin (UCI) genel kurallarının geçerli olduğu ve 44 ülkeden 1000 sporcunun katılması beklenen şampiyona, TRT 3'den canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye'nin Dağ Bisikleti Milli Takımı tarafından temsil edileceği şampiyona 1,5 kilometrelik etaplardan oluşan toplam 6 kilometrelik parkurda düzenlenecek.

Scudo
@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

12-15 Haziran değil Temmuz olması lazım Avruğa Şampiyonası. 24-25 Haziranda da Türkiye Şampiyonası var.

İkisine de gelmeye çalışacağız ama bakalım nasip.

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON
dostum bilgiler için teşekkürler. fakat uluslar arası bisiklet birliği UİC değil UCİ (UNİON CYCLİSTE İNTERNATİONALE)olarak olarak düzeltelim:)
'''tamamiyle bilgilendirme amacyla yazılmıştır...'''

24 haziranda Türkiye mtb kupası yapılsın bizler yarışalım ondan sonra avrupanın en iyi yarışcılarını izleyecez çok süper olacak herkezi bekliyoruz :)

Çarşı mesajını düzenledim. Tarihi ve bir iki imla hatasını düzelttim.
Eğer bu haber bir alıntı ise;
+ İlk olarak etik kurallara uygunluk açısından alıntı olduğunu ve alıntı yaptığın siteyi bildir.
+ Daha sonra alıntı yaptığın site editörüne bir mail atarak uyar ki haberi bu şekilde hatalı yayınlamasınlar.

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

Herkes hata yapar, en azından birileri haber verse de düzeltseler :(

bugun gazetede okudum cappadokya yarışı 12/15 haziran yazıyordu, bu yanlışlık nasıl düzeltilecek bilmiyorum

Alıntının tam adresini verirseniz düzelttirebiliriz.

Geri