Windows XP Masaustu tanimlamasi cidden abarti olmamis . Fotograflar inanilmaz guzel. Sayende bir kac ay icinde butun Turkiye'yi fotograflarla gormus olduk Ne kadar tebrik etsek tesekkur etsek az
Yolun acik olsun Serkan Istanbul'da gorusmek uzere
Cennet Türkiyede manzaralar bitmiyor,bu topraklarda yaşadığımız için çok şanslıyız,resimler gerçekten çok harika,yeşilin her tonu mevcut güzel Karadenizde,Serkan bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler,yolun açık olsun....
Ouwww özellikle Artvin fotolarına pür dikkat baktım. Yahu ne kadar küçük bir şehirmiş hakikaten. Bizim Çubuk ilçesi, Keçiören semti bile buradan daha büyüktür. Şavşat anlattıkları kadar varmış. Nasip olursa ben de bu sene oraları turlamak istiyorum. Hadi hayırlısı...
Çok teşekkür ediyorum Serkancım bu eşsiz fotolar için...
Yolun açık olsun...
Serkan'cığım Doğu nun güzeliklerini de senin fotoğraflarınla gördük sana teşekkürler.
Süleyman arkadaşımla Hopa ya gittiğimizde Artvin'e de gidelim diye düşünmüştük. Soruşturmalarımız sonunda çokça tırmanışların olduğunu öğrenmiş
ve Eşlerimizden de sizin bir eviniz olduğunu da unutmayın kelimesiyle hemen İstanbul'a dönmüştük. Yani kısmet olmadı ama şimdi senin sayende orayı da gördük.. Sağlığın bol ,bacakların kuvvetli, Herşey Gönlünce olsun...
Bugün tüm gün Akyaka'da geçirdim. Öğlene kadar uyumakla geçti zaten. Sonrasında Muğla'dan Amca Oğlu geldi ve birlikte denize girdik. Bugünü dinlenerek geçirdim anlayacağınız. Herşey yolunda, planın önünde olduğum için bikaç gün daha buralardayım.
Serkan abi artvin fotolarını sabırsızlıkla bekliyordum...
tam 4 sene kaldım orda ve yeşilin her tonuna doydum o zamanlar ama iç anadoluya yerleşince insan nasılda özlüyor ya :rolleyes: vallahi çok şanslısın...
Abicim keyfin yerinde görrünüyor allah bozmasın
yine karşılaşmak dileklerimle...
Kendine çok dikkat et...
Bugün Akyaka'dan ayrılıp Sakar Geçidini Fırat(tırt kaptan) Abi ile çıktıktan sonra Muğla'ya vardım. Çok rahat bir yolculuk geçirdim. Muğla'da Amcamlarda konaklıyorum. Kuzenim ile Muğla turu attık ve akşam H.Can Demirel, Altan Abi, Kürşat Abi ve M.Yeniçeri ile birlikte Muğla yaylalarını gezdik. Akşam birlikte yemek yedik. Çok güzel bir gündü. Herşey için Muğla Bisiklet Platformuna çok çok teşekkür ederim.
Herşey yolunda....
Şu an İzmirdeyiz. Dün akşam geldik. Ama tekli kronum yanımda, seni gene İzmir girişinde karşılayacağım haberin olsun
İzmir'e yaklaşmadan telden görüşelim.
Sevgi ve selamlarımla.
Not: Serkan'dan aldığım habere göre 30 Temmuzda İzmir'e giriş yapıyor. Ama saatinide alabilirsem gelebildiğim kadar Gaziemir tarafında gelip karşılayacağım.
Seninle tanışmak benim için büyük bir zevkti.Plan'da bir değişiklik varmı.A-Planınımı yaksa B-Planınımı pedallıyacağız haberleşelim.Zira Adnan hocam ile görüşmemiz gerekebilir.Görüşmek üzere...