Scudo Sports

Pedalla Türkiye 7500 Km...

Scudo
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler...

Yolculuk çok zevkli bir şekilde devam ediyor.

Sevgiler...

selam
ya serkancıgım
koyma böyle resimleri
yerimde duramıyorum
bana işi bırakdırcaksın
cekmiş oldugun resimlerin
her biri bir birinden güzel
ellerine saglık
tahminimce hayatının
en soluklu zamanını yaşıyorsun
allah yolunu acık edsin
hayırlı yolculuklar
ALLAHA emanet ol

ellerine sağlık serkan abım bol bol gez gör yaşa bızden her zaman destek :) gercekten ben sahsım adına konusayım yapabıldığım herseyı yaparım gerek yedek parca maddı manevi zaten kusadasına gelıncede bir ugrayacaksın:D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
serkan kardeşim süper başlamışsın pedalla Türkiye turuna Allah devamında yardımcın olsun yolun açık olsun gönlümüz seninle :)

• Beğen
İnsanın hayallerinin peşinden gitmesi ve bunu başarmak için uğraşması çok güzel.Birçok insanın yapmak istediği bi turu gerçekleştiriyorsun yolun açık olsun.
Kendine dikkat et.:)

• Beğen
Kolay gelsin serkan abi umarım istediğin başarıya ulaşırsın forumdan seni hep destekleyeceğiz,kazasız belasız kullanmam dileğiyle. Rüzgar hep arkandan eser umarım , paylaşım ve fotolar için çok teşekkür ederim.:)

• Beğen
Hayırlı yolculuklar.
Seni hepimiz izliyor ve dinliyoruz.
Yolun açık olsun.

• Beğen
imzadaki haritaya bakarak eskişehire ne zaman gelebileceğini kestirmeye çalıştım.rota o kadar uzun ki.. Allah gayret kuvvet versin kardeşim. inşallah kötü zamanlama olmaz da hakkıya evsahipliği yaparız kentimizde.

bu arada herhangi bi ihtiyacın olur ise haber ver.. ;) elimizden geleni ardımıza koymayız..

• Beğen
Helal sana Serkan'cım. Yolun açık, bacağın kuvvetli olsun..Takip ediyorum..Bana mail atıp (aşağıdaki adrese) bundan sonra nerede olacağını bildir, sana ter emen, çabuk kuruyan ve vücudu saran üst giysi yollamak istiyorum. Üzerindeki pamuklu bir tişörte benziyor.. Aman terleyip hasta olma lütfen..Eğer o tişörtünde sponsor vs logoları yoksa (gördüğüm kadarıyla yok) yollayacaklarımı giymende fayda var..

Yolun acik olsun Serkan hocam,umdugundan cok daha kolay,cok daha zevkli bir tur gecirirsin insallah.Istanbul'da gorusmek uzere.

• Beğen
SERKAN HELAL OLSUN

Benimde hayallerimi süsleyen bir olayı gerçekleştiriyorsun.
Elazığda Günay'la buluşmuşsun onada buradan selamlar.

Allah ayağına kuvvet sağlık sıhat versin.
YOLUN AÇIK OLSUN.

Geri